CHP'li Kocaoğlu'ndan Eleştirilere "Ben Buyum İşte" Yanıtı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Kocaoğlu'ndan Eleştirilere "Ben Buyum İşte" Yanıtı

CHP\'li Kocaoğlu\'ndan Eleştirilere "Ben Buyum İşte" Yanıtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Davutoğlu'nu karşılarken çekilen fotoğrafının tepki çekmesi üzerine, Twitter'dan vatandaşlarla çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Ben buyum işte" dedi.

25.05.2015 18:17  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, kendisini makamında ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılarken çekilen hafif öne eğilmiş fotoğrafının sosyal medyada tepki çekmesi üzerine, twitter hesabından, vatandaşların elini sıkarken de eğildiği fotoğraflarla yanıt verdi ve 'Ben buyum işte' dedi.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİLMİŞTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, dün kentteki Başbakanlık Ofisi'nin açılışının ardından kendisini makamında ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Belediye önünde karşılarken elini sıkıp eğilmesi özellikle kendi partililerinin tepkilerine neden oldu. Kocaoğlu'nu sosyal medyadan eleştirenler, 'Yüzümüzü kara çıkardın', 'Nerenin belediye başkanı olduğunu unutma', 'Bize sabah akşam hakaret eden bu adamların önünde bu kadar nasıl eğilirsin' gibi cümleler yazdı.

"BEN BUYUM İŞTE" DEDİ

Kocaoğlu, eleştirilere twitter hesabından yanıt verdi ve elini sıkarken önünde eğildiği iki kadının fotoğrafını, 'Ben buyum işte' notuyla paylaştı. Bu tweet'e destek verenler de oldu, eleştirenler de.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Kocaoğlu'ndan Eleştirilere 'Ben Buyum İşte' Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • m.akif: Saygılı insan herkese karşı böyle bu asil kişiliğinden kaynaklanıyor. 33 3 Yanıtla
  • SEZER: Hdp Kayseri Mitingi ilk defa yarın saat 14.00 de 24 9 Yanıtla
  • wan: Eğer para ve makamın önünde eğilmiyorsa.saygıdansa niyeti düşurmez yüceltir 29 3 Yanıtla
  • Aliş: Helal olsun Başkan'ım diğer CHP liler sizin gibi olsa Çoktan iktidar olurlardı 26 2 Yanıtla
  • erdo: Bir akp li olarak saygı duyuyorum aziz abiye adamsın kendini yucelttin baskan 23 5 Yanıtla
  • Yvz: Ben CHP li değilim ancak bu adama fazla haksızlık Yapılıyor. Adam makama da, misafire de saygılı.olması gerekeni yapıyor. 26 0 Yanıtla
  • Saygıda kusur aranmaz.: Helal olsun sana.Saygılı insan saygısı ile dik duruşunu anlamayanlara yazıklar olsun. Ne yani tekme mi atacaktı bu Devletin Başbakanına.Bunu mu bekliyordunuz.Sevsek de sevmesekte bu adam Başbakan ve saygı gösterilmesi gerekir.Adam doğrusunu yapmış. 24 1 Yanıtla
  • Massimo Musa: Chp li değilim ama böyle kişiliğe sahip bir insana saygı duymak lazım. Helal sana 19 0 Yanıtla
  • corc: Helal aziz abi 18 1 Yanıtla
  • Ben DAVUTOĞLU: Kocaoğlu benide şaşırtı ne olduğunu anlamadım birden önümde eğildi aferin biraz adam olmuş 5 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement