Kocaeli İlk Buldukları Dinlenme Tesisinde Mola Verdiler - Son Dakika
Güncel

Kocaeli İlk Buldukları Dinlenme Tesisinde Mola Verdiler

Kocaeli İlk Buldukları Dinlenme Tesisinde Mola Verdiler

"İstanbul'a dönüş trafiği öğleden sonra yoğunlaştı" haberine ek İLK BULDUKLARI DİNLENME TESİSİNDE MOLA VERDİLER Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenler TEM Otoyolu İzmit geçişi Gültepe Rampası'nda trafiğin üç şeritten iki şeride düşmesi nedeniyle dönüş yolculuğu çileye dönüştü.

19.07.2015 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" İstanbul'a dönüş trafiği öğleden sonra yoğunlaştı" haberine ek

İLK BULDUKLARI DİNLENME TESİSİNDE MOLA VERDİLER

Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenler TEM Otoyolu İzmit geçişi Gültepe Rampası'nda trafiğin üç şeritten iki şeride düşmesi nedeniyle dönüş yolculuğu çileye dönüştü. Burada yoğunluk nedeniyle meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araçların su kaynatması nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Gültepe Rampası aşıldıktan sonra, uzun süre mola veremeyen sürücülerin büyük bir bölümü ilk buldukları dinlenme tesisi ve akaryakıt istasyonuna girerek su, gıda ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı. Buralardaki tuvaletlerde de uzun kuyruklar oluştu.

'ARABAM RAMPADA HARARET YAPTI'

Bayram tatilini ailece Ankara'da geçirdiklerini söyleyen Murat Özyılmaz, "Tatil dönüşümüz çileye dönüştü. İzmit'e kadar zaman zaman sıkışan trafikte geldik. Fakat İzmit'teki rampada dur kalk yapa yapa arabam hararet yaptı. Mecburen ilk dinlenme istasyonunda mola verdim. Burada bir iki saat dinlendikten sonra yolumuza devam edeceğiz. İstanbul'da saat kaçta oluruz bilemiyorum." dedi.

'HAVANIN DA SICAK OLMASI NEDENİYLE ZORLANDIK'

Trafiğin ağır gitmesi ve havanın da sıcak olması nedeniyle yolda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Bedriye Aktaş, " Adapazarı'ndaki arkabalarımızda bayram tatilimizi geçirdik. İzmit'e kadar çok rahat geldik. Fakat Gültepe Rampasında trafik durmaya başladı. Havanın da sıcak olması nedeniyle bunalınca dinlenme istasyonunda bir süre mola vermeye karar verdik. Trafik biraz daha hafifleyince yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli İlk Buldukları Dinlenme Tesisinde Mola Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement