Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Koltuğuna Yeniden Oturdu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Koltuğuna Yeniden Oturdu

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Koltuğuna Yeniden Oturdu

Bodrum'da belediye başkanlığını kazanan CHP'li Mehmet Kocadon, 22 CHP'li meclis üyesi ile mazbatasını aldı.

03.04.2014 20:06  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da belediye başkanlığını kazanan, yeni yasayla tüm yarımadının belediye başkanı olan CHP'li Mehmet Kocadon 22 CHP'li meclis üyesi ile mazbatasını alarak önce CHP İlçe Başkanlığı binasını ziyaret etti. Ardından ilçe binasına önüne getirilen Siyah İnci isimli deveyi alan Başkan Kocadon yanında eşi Hülya Kocadon ile deveyi çekerek 100 metre ilerideki belediye başkanlığı binasına yürüdü. Ancak kalabalık ve kutlamalar yüzünden 100 metrelik mesafeyi Kocadon 45 dakikada alabildi. İlçe Başkanı Recai Seymen ve meclis üyelerinin de bulunduğu gurup ile belediye binasına gelen Kocadon ve eşi burada da çiçeklerle karşılandı.

Bu arada sevenlerinin adak için getirdiği dananın kurban edilmesine izin vermeyen Kocadon 'Rakibimizin soyadı Tosun. Bunu kestirirsek çok yanlış anlamalara mahal veririz. Lütfen tosunu bağışlayın' dedi.

KARNAVAL GİBİ BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK.

Kocadon belediye önünde bekleyenlere konuşma yaptı. Kocadon, 'Bodrum'daki seçim sonuçları Türkiye'ye ışık ve umut oldu. Çok modern çağdaş ve rakip arkadaşlarımızla seviyeli ve örnek bir seçim süreci geçirdik. Tek bir direkte üç rakibin fotoğrafları ve bayrakları vardı. Bu da ilçemizin hoşgörüsünü gösteriyordu. Kimin kazandığından çok Bodrum'un kazanması önemliydi. Dört dönem bana belediye başkanlığı görevini oylarımızı arttırarak teslim eden Bodrum halkına teşekkür ediyorum. Beni en zor günlerimde cezaevinde yattığım süreçte dahi bir gün olsun yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza bugünden sonra yarımadanın her köşesinde parti kimliği ile değil hizmet kimliği ile çalışacağımıza söz veriyorum. Bodrum'da CHP bayrağını asla indirmemek için gayret gösterirken hizmet yarışını da asla bırakmayacağız. Bodrum karnaval heyecanında bir seçim sürecini geride bıraktı, bu seçimler tüm Türkiye'ye örnek olmalı' dedi.

Başkanlık makamına geçerek belediye başkanlığı görevini başkan yardımcıları Halit Özkaplan ve Kemal Orman'dan devralan Kocadon'a üzerinde 'Alın terinin önüne kimse geçemez' yazılı ve emeği simgeleyen minyatür kürek olan plaket hediye edildi. Kocadon 'İki yıl önce cezaevinden çıktıktan sonra tekrar göreve gelirken 100 metreyi 35 dakikada güçlükle gelmiştik. Bugün ise aynı mesafeyi 50 dakikada gelebildik. Demek ki halkın sevgisini ve güvenini kazanmışız' dedi.

Kocadon, kapatılarak Bodrum'a bağalan Bitez, Konacık ve Ortakent-Yahşi belediyelerine de giderek görevi teslim aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Koltuğuna Yeniden Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement