Kobi Çalışanlarına "Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğini Arttırma" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Kobi Çalışanlarına "Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğini Arttırma" Eğitimi

Türkiye'de belirlenen 15 büyüme merkezinde KUYAP ''KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi'' kapsamında sürdürülen eğitimler devam ediyor.

30.06.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de belirlenen 15 büyüme merkezinde KUYAP "KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi" kapsamında sürdürülen eğitimler devam ediyor.

Türkiye genelinde Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Van, Kastamonu, Sivas, Samsun, Gaziantep, Kars, Erzurum, Kahramanmaraş ve Batman illerinde hayat boyu öğrenme aracılığıyla KOBİ çalışan ve işverenlerinin uyum yeteneğini artırmayı hedefleyen eğitimler KUYAP uzmanlarınca veriliyor. Proje kapsamında Elazığ'da JCI Genç Liderler ve Girişimiler Derneği üyelerine 3 günlük bir eğitim programı düzenlendi. Eğitim Koordinatörü Buğra Barlas ve Eğitmen Gökhan Topal tarafından verilen eğitim programında katılımcılara "Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi" başlıkları altında bilgiler aktarıldı. Elazığ Ticaret Odası ev sahipliğinde, Türkiye Odalar Borsalar Birliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında 20 KOBİ yöneticisine eğitim sonrası sertifikaları verildi.

Düzenlenen sertifika törenine katılan JCI Elazığ Başkanı Ufuk Çetinkaya, "Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve KUYAP uzmanlarına teşekkür ediyoruz. Bölgemizdeki KOBİ'lerin ve üyelerimizin küresel ticari hayata daha çabuk adapte olmaları, gelişen, değişen ekonomik göstergeler ve iş dünyasının değişen yüzü hakkında bilgi sahibi olmaları çok önemli. Bu anlamda KUYAP Projesi ile önemli bir farkındalık yaratılıyor. Üç gün süren eğitimlerden ciddi manada istifade ettik. Bölgemizdeki tüm KOBİ çalışan ve işverenlerinin de ayağımıza kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirmelerini arzu ediyorum" dedi.

Eğitimlere katılarak sertifikalarını alan KOBİ yöneticileri de eğitimlerin işletmelerin devamlılığı ve hayatta kalabilmesi anlamında çok hayati mesajlar verdiğini ifade etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kobi Çalışanlarına 'Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğini Arttırma' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement