Koah Hastası Kadın, Kocası Öldürecek Diye Organlarını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Koah Hastası Kadın, Kocası Öldürecek Diye Organlarını Bağışladı

Sakarya'da şiddet uyguladığı için mahkeme kararıyla uzaklaştırılan kocasının kendisini öldüreceğini söyleyen Kadriye Şengül, organlarını bağışladı.

06.03.2015 22:39  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla uzaklaştırılan kocası tarafından öldürüleceğini söyleyen Kadriye Şengül, " Neden toprakta çürüsün. Birinin bir işine yarar." diyerek organlarını bağışladı.

"BENİ ÖLDÜRECEK BAŞKA ŞIKKI YOK"

41 yaşında ikinci evliliğini yapan Kadriye Şengül, mutluluğu ararken koca şiddetinin kurbanı oldu. "Beni öldürecek başka şıkkı yok" diyen Şengül, kocasından gördüğü şiddeti; "Dövmeye başladı mı Allah yarattı demiyor. Vicdan merhamet kalmıyor. Hem hortumla dövüyor hem de hortumla soğuk suyu fışkırtıyor." sözleriyle aktardı.

KOCASININ NEFESİNİ ENSESİNDE HİSSEDİYOR

Bir süre önce savcılığa şikayet ederek uzaklaştırma kararı alan Şengül, buna rağmen kocasının nefesini ensesinde hissettiğini söyledi. Son koruma kararının ayın 12'sinde bittiğini belirten Kadriye Şengül, "Benim koruma ve tedbir kararım olmazsa, evden uzaklaştırma kararım olmazsa bu adam yine eve gelecek. Dayakta her türlü şeyde başlayacak." dedi.

KOAH HASTASI OLDUĞU İÇİN BOŞANAMIYOR

Günde 6 sefer solunum cihazına bağlı olması gereken Kadriye Şengül, Koah hastası olduğu için ve kocasının sigortasına bağlı olduğu için kocasından boşanamıyor. Evinin bacası yıkıldığı için soğukta kalan Şengül, hayatını sürdürmeye çalışıyor.

Koah Hastası Kadın, Kocası Öldürecek Diye Organlarını Bağışladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Koah Hastası Kadın, Kocası Öldürecek Diye Organlarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nerde bu devlet?: Sahip çıkan şu kadına eyyyy devlet yetkilileri. . . Kamu da çalışıp şu haberi okuyan vicdanlı bir adam yokmu seferber etsin imkanları!!! 40 0 Yanıtla
  • İsmail sungur: Ben içişlerinde memurum. Konuyu şimdi müdürümle konuştuk. Bişeyler yapılabilir bakalım dedi. Haber bekliyorum. Umarım bişey çıkar da yardımcı olunur. Gören herkes birşeyler yapmaya çalışsın yine de. 19 1 Yanıtla
  • kobra: Ulan sorun pkk veya kürtler oldaydı şimdi bütün faşoların faşistliği burada boy göstermişti nerdesiniz faşolar hadi buyrun yorum yapmaya 11 6 Yanıtla
  • metin1: Kadere bak 4 0 Yanıtla

Advertisement