Kliksa, Muğla'nın Online Alışveriş Haritasını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Kliksa, Muğla'nın Online Alışveriş Haritasını Açıkladı

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu "kliksa.com", Muğla'nın online alışveriş haritasını açıkladı.

14.07.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu "kliksa.com", Muğla'nın online alışveriş haritasını açıkladı.

Kliksa.com verilerine göre, Muğlalılar bilgisayar, telefon, oto aksesuarları, elektrikli ev aletleri, anne bebek ve oyuncak kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor.

Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, oto lastiği, parfüm ve elektrikli süpürge en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Muğla'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Bodrum, Marmaris, Fethiye, Milas, Dalaman, Ortaca, Yatağan, Datça ve Köyceğiz ilçelerinde gerçekleşiyor.

Verilere göre Muğlalı kadınlar en çok akıllı telefon, altın, televizyon, elektrikli süpürge ve bebek bezi satın alırken, yüzde 42'si alışverişini tek çekimle, yüzde 58'i ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, oto lastiği, parfüm ve tablet bilgisayar tercih ediyor. Muğlalı erkeklerin yüzde 41'i alışverişini tek çekimle, yüzde 59'u ise taksitlendirerek yapıyor.

Sabancı Holding'in iştiraki Kliksa, İç ve Dış Ticaret AŞ'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunuyor.

Kliksa, televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor.

Ürünlerine her gün yenilerini ekleyen ve ürünlerini kullanıcılarına hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com, tüketicilerine her güne özel kampanyalar ve 9 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. Detaylı bilgi için "www.kliksa.com" adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kliksa, Muğla'nın Online Alışveriş Haritasını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement