Kızlarını Üniversite İçin Sakarya'ya Getiren Aile Kaza Yaptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kızlarını Üniversite İçin Sakarya'ya Getiren Aile Kaza Yaptı: 6 Yaralı

Kızlarını Üniversite İçin Sakarya\'ya Getiren Aile Kaza Yaptı: 6 Yaralı

Sakarya'da meydana gelen kazada, Sakarya Üniversitesi'ni kazanan çocuklarını yurda yerleştirmek için İstanbul'dan gelen ailenin bulunduğu otomobilde 6 kişi yaralandı.

14.09.2014 16:43  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı İlçesi yakınlarında TEM Otoyolu'nda meydana meydana gelen kazada, içinde Sakarya Üniversitesi'ni kazanan çocuklarını yurda yerleştirmek için İstanbul'dan gelen ailenin bulunduğu otomobilde 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza TEM Otoyolu'nun Akyazı gişeleri çıkışında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul'da oturan ve Sakarya Üniversitesi'ni kazanan çocuklarının kayıtlarını daha önce yaptıran akraba Gül ve Maniş ailesi fertleri, yurt sorununu çözmek için yeniden Sakarya'ya geldi. Adapazarı'nda öğlen saatlerine kadar yurt işlemlerini yaptıran iki aile daha sonra Akyazı İlçesi'ndeki akrabalarını da ziyaret etti. İstanbul'a dönmeye hazırlanan 6 kişinin içinde bulunduğu Engin Gül idaresindeki 34 SAL 17 plakalı otomobil TEM Otoyolu'nun Akyazı ilçesi gişelerinden çıkarken, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizliğinden direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Bir süre yolda sürüklenen otomobil güçlekle durabilirken, kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti de ulaşıma kapandı.

Kazada otomobilde bulunan ve Sakarya Üniversitesi'ne kaydı yaptırıldıktan sonra yurt sorunu çözümlenmeye çalışılan Yasemin Maniş (19) ve Hüsna Gül (38) otomobil sürücüsü Engin Gül, Fatmanur Derya Gül (14), Asiye Nilay Gül (16), Merve Maniş (13) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Lüks Otomobil ise kullanılmaz hale gelirken yaralılar 112 Ambulansı'ndaki sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne sevkedildiler.

Yaralılardan durumu ağır olan 19 yaşındaki üniversite ögrencisi Yasemin Maniş ve Hüsna Gül daha sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Kazada yaralanan ailelerin Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Alim Gül'ün yakınları oldukları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızlarını Üniversite İçin Sakarya'ya Getiren Aile Kaza Yaptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BOŞ VER ADAM OLMAZSINIZ: HABERİ YAPMANIN BİLE BİR ŞEKLİ VAR GAZETECİLİKTE ARAŞTIRMA OLUR SALLAMA OLMAZ BEN BU KAZANIN FERTLERİNDEN BİRİYİM YAZDIKLARINIZLA NE ALAKASI VAR NE DE BAŞKA BİRŞEY, KAZA AŞIRI HIZDAN DEĞİL KAMYONUN DİKKATSİZLİĞİNDEN YADA BOŞVERİN YA SİZ NASIL BİLİYORSANIZ ÖYLE YAZIN SİZDE BU MANTIK OLDUKTAN SONRA BU SEKTÖRDEN Bİ CACIK OLMAZ LAFIM TAA EN TEPEDEKİNDEN EN UFAK FERDİNE 1 0 Yanıtla

Advertisement