Albayrak: Taraftarlarımızın Olayla İlgisinin Olmaması Sevindirici - Son Dakika
Güncel

Albayrak: Taraftarlarımızın Olayla İlgisinin Olmaması Sevindirici

G.Saraylı yönetici, hayatını kaybeden Sırp taraftarla ilgili, "Cenazeyle onlar değil biz ilgilendik. Bizim taraftarımızın olaylara karışmamış olması sevindirici." dedi.

22.11.2014 15:42  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylarda kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Sırp vatandaşı Marko İvkoviç'in cenaze işlemlerini Galatasaray Kulübü yöneticileri takip etti.

İvkoviç'in cenazesinin bulunduğu Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gelen Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, cenaze işlemleriyle ilgilendi. Albayrak, Adli Tıp Kurumu çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı.

"BİZİM TARAFTARIMIZ OLAYA HİÇ KARIŞMADI"

Sırbistan taraftarlarına ve Kızılyıldız takımına başsağlığı dileğinde bulunan Albayrak, "25 yaşında gencecik bir insan hayatını kaybetti. Kızılyıldız kulübüne ve ülkesine başsağlığı diliyorum. Bizim taraftarlarımız olaya hiç karışmadı. Bunun sevincini yaşıyorum. Sabahtan bu yana Kızılyıldız kulübünden kimse olmamasına rağmen kendi cenazemiz gibi bu cenazeyi takip ettik, hazırladık. Akşam saat 18.30 uçağıyla Sırbıstan'a gönderilecek. Kızılyıldız taraftarlarına, kulübüne başsağlığı diliyorum. Böyle bir olayın olması bizim ülkemizi de üzmüştür. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı." dedi.

"KENDİ ARALARINDA ÇIKAN BİR KAVGANIN SONUCU"

Albayrak basın mensuplarının 'Olayın nasıl olduğu' şeklindeki soruya ise, "Kendi Sırp taraftarlar arasında çıkan bir olayın sonucu. Hepimizin başı sağ olsun" şeklinde cevapladı.

Albayrak: Taraftarlarımızın Olayla İlgisinin Olmaması Sevindirici
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Albayrak: Taraftarlarımızın Olayla İlgisinin Olmaması Sevindirici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MANİLA: su testisi su yolunda demiş atalarımız insan olsalar misafir geldiklari ülkenin vatandaşlarına saldırmazlar böyle insanlara acınmaz bu olay bu gün gs maçında yaşandı yarın fb bjk maçında da yaşanabilir önemli olan insanlık bizim insanımız da durup dururken kimseye saldırmaz iyi olmuş bir birilerini yemişler ki ben olsam bu misafirlik bilmeyen kişiliksizlere hadlerini bildirirdim gene bizim insanlarımız bir şey yapmamışlar helal olsun ülkemin vatandaşlarına 2 1 Yanıtla
  • can: vay arkadaş utanmasa fb liler öldürdü diyecek cenazeyi takip etmekle öğünüyor utanmadan katilsiniz olum 0 0 Yanıtla

Advertisement