Kızılay Düzenli Bağışçıları Madalya ile Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kızılay Düzenli Bağışçıları Madalya ile Ödüllendirdi

Kızılay Düzenli Bağışçıları Madalya ile Ödüllendirdi

Türk Kızılayı Uşak Kan Bağış Merkezi "Dünya Kan Bağışçıları Günü" nedeniyle düzenli olarak kan bağışında bulunanlara onur plaketi, altın, gümüş ve bronz madalya verdi.

14.06.2012 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Uşak Kan Bağış Merkezi "Dünya Kan Bağışçıları Günü" nedeniyle düzenli olarak kan bağışında bulunanlara onur plaketi, altın, gümüş ve bronz madalya verdi. Törende ayrıca 30 ile 10 bağışçı getiren 12 öğrenciye bisiklet verildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende düzenli olarak kan bağışında bulunan 220 kişiye madalya ve onur plaketleri verildi. Törene; Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, Kızılay Kan Alma merkezi Müdürü Dr. Umut Bilgin Koçak, daire müdürleri kan bağışçıları ve davetliler katıldı. Törende konuşan Umut bilgin Kocak, 2011 yılında 16 bin ünite kan topladıklarını ifade ederek düzenli bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Bugüne kadar 45 ünitenin üzerinde kan bağışında bulunan Ahmet Yapar'a onur plaketini ve 35 ünitenin üzerinde kan bağışında bulunan Mithat Kırmalı, Mehmet Dursun ve Mustafa Erdoğan'a altın madalyalarını Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy verdi. Ardından törende 25 ünite üzerinde kan verenlere gümüş, 10 ünite kan bağışında bulunanlara ise bronz madalya verildi. Ayrıca 30 ile 10 ünite arasında kan bağışçısı getiren 12 ilköğretim okulu öğrencisine de bisiklet hediye edildi.

Kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, "Uşak'ta kan bağışında bulunanların sayısı her geçen gün artıyor. Bağış oranındaki artışlar bizi sevindiriyor. Kan bağışında bulunmak bir insanlık görevidir" dedi.

Tören sonunda protokol üyeleri bisiklet kazanan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Düzenli Bağışçıları Madalya ile Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement