Kızılağaç ve Yalıçiftlik'te Aynı Günde İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kızılağaç ve Yalıçiftlik'te Aynı Günde İftar Yemeği

Kızılağaç ve Yalıçiftlik\'te Aynı Günde İftar Yemeği

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen ve Mumcular’dan başlatılan Bodrum Belediyesi iftar yemekleri, Kızılağaç ve Yalıçiftlik mahallelerinde devam etti.

09.07.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen ve Mumcular'dan başlatılan Bodrum Belediyesi iftar yemekleri, Kızılağaç ve Yalıçiftlik mahallelerinde devam etti.

İlçe genelinde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeklerinin ikincisi, Bodrum'un Kızılağaç ve Yalıçiftlik mahallelerinde yapıldı. İki ayrı noktada düzenlenen iftarlara katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Kızılağaç ve Yalıçiftlik'te yer alan pazar yerlerinde yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftarlarda, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi görevlileri dualar okudu. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri de iftar saati geldiğinde yaşlı vatandaşların yemeklerini oturdukları masalara getirerek yardımcı oldu.

Kızılağaç'ın ardından Yalıçiftlik'teki iftar yemeğine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, iftar boyunca vatandaşlarla bol bol sohbet ederek vatandaşların halini hatırını sordu.

Ramazan Ayı Bodrum Belediyesi İftar Yemeği Programı:

10.07.2015 Cuma Yalıkavak Meydan

11.07.2015 Cumartesi Gümüşlük Pazar Yeri

12.07.2015 Pazar Ortakent Pazar Yeri

13.07.2015 Pazartesi Turgutreis Meydan

14.07.2015 Salı Bitez Çetimekli Kuyu

15.07.2015 Çarşamba Konacık Halı Saha Üstü - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılağaç ve Yalıçiftlik'te Aynı Günde İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement