Kıvanç Tatlıtuğ Taktığı Yüzükle Evlilik Sinyali Verdi - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Taktığı Yüzükle Evlilik Sinyali Verdi

Ünlülerin kuaförü Adem Terzi'nin nikah şahitliğini Ahmet Kural'la birlikte yapan Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer ve kendi isminin baş harflerini taşıyan bir yüzük taktı.

21.04.2015 09:09  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlülerin kuaförü Adem Terzi, Ayşe Terzi ile dünya evine girdi. Sarıyer Belediyesi'nde kıyılan nikahın şahitliğini Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Kerem Çatay yaptı.

"SİNEMAYA FÖN VEREN ADAM"

Esprileri tüm salonu güldüren Ahmet Kural, Terzi için "Sinemaya fön veren adam" benzetmesini yaparak, "Biz onun koltuğunda ne gıybetler yaptık" dedi.

SEVGİLİSİNİN BAŞ HARFİNİ TAŞIDI

Tatlıtuğ'un, sevgilisi Başak Dizer ile kendi isminin başharflerini taşıyan özel bir yüzük takması dikkatlerden kaçmadı. Gittiği anlamlı davette nikah şahitliği yapan Tatlıtuğ, yüzüğüyle akıllara 'Evlenecekler mi?' sorusunu getirdi.

BİR DERİ BİR KEMİK

Çıkışta muhabirlerle konuşarak, "Bu güzel başlangıçta arkadaşımızı yalnız bırakmak istemedim" diyen Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni proje için hayli kilo verdiği görüldü.


Kıvanç Tatlıtuğ Taktığı Yüzükle Evlilik Sinyali Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ Taktığı Yüzükle Evlilik Sinyali Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cicim: Cok takdir ettigim oyuncu. Hep dizileriyle, filimleriyle konustu, hic bir zaman özel hayatiyla gündem yapmadi. Helal sana. Cagatay ulusoy gibi degil... Kiminle nerde niye. Süper bir oyuncu 3 1 Yanıtla

Advertisement