Kırmızının En Çekici Hali - Son Dakika
Güncel

Kırmızının En Çekici Hali

Kırmızının En Çekici Hali

Sadece SEPHORAda satışa sunulan Calvin Klein'in yeni parfümü CK One RED, kırmızı rengin heyecanını, şehvetini ve arzusunu yansıtıyor

21.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"CK One RED"

Calvin Klein, yaza özel hazırladığını yeni kokusunu ilk kez ve sadece Sephora severlerin beğenisine sunuyor. Karpuzun sulu ve enerjik notalarıyla, menekşe yapraklarının esintisinden ilham alınarak yaratılan CK One RED EDITION for her, cüretkâr ve etkileyici bir koku sunuyor. Parfümün kışkırtıcı ve cazibeli duruşunun ardında parfüm taze meyveler ile birleşiyor ve yasaklı bir keşfin kapılarını aralamayı sağlıyor. İçeriğe beyaz amber, paçuli ve musk eşlik ederek, bağımlılık yapan floral bir parfüm ortaya çıkarak, kadınların gecelerinin vazgeçilmezi oluyor.

CK One RED EDITION for him, yaz günlerinde tatlı bir esinti yaratmak için üst notalarında taze ve sulu asya armudu kullanılan parfümün, kalp notasında yer alan ıslak süet erkeklere dayanılmaz bir çekicilik sağlıyor. Karabiberin ve zencefilin yoğun aromaları yaz güneşi ile uyum sağlarken, dip notalarda yer alan vetiver, tonka fasulyesi ve muskların birleşimi erkekleri şehvetle sarmalıyor. Canlandıran kırmızı armut uyandırıcı etkisiyle cüretkar erkeklerin üst notasına dokunuyor.

CK One RED EDITION for her 100 ml/ 167 TL
CK One RED EDITION for him 100 ml/ 167 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırmızının En Çekici Hali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement