Kırmızıda Geçen Halk Otobüsü Üniversiteli Kızı Öldürdü(2) - Son Dakika
Güncel

Kırmızıda Geçen Halk Otobüsü Üniversiteli Kızı Öldürdü(2)

Kırmızıda Geçen Halk Otobüsü Üniversiteli Kızı Öldürdü(2)

Üniversitede CENAZE NAMAZI Erzurum'da kırmızı ışıkta durmayan halk otobüsü sürücüsü Muammer Ö.'nün çarparak ölümüne neden olduğu Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mukaddes Yasan'ın cenaze namazı Atatürk Üniversitesi kampüsündeki Kalem Minareli Cami'de kılındı.

26.03.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitede CENAZE NAMAZI

Erzurum'da kırmızı ışıkta durmayan halk otobüsü sürücüsü Muammer Ö.'nün çarparak ölümüne neden olduğu Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mukaddes Yasan'ın cenaze namazı Atatürk Üniversitesi kampüsündeki Kalem Minareli Cami'de kılındı. Cenaze namazına genç kızın babası Mehmet Sıddık Yasan ve annesi Sultan Yasan, akrabaları, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Takkaç, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Uğur Yavuz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Geçikli, akademisyenler ve arkadaşları katıldı. Mukaddes Yasan'ın annesi Sultan Yasan cenaze töreninde Kürtçe ağıt yakarken, sınıf arkadaşları gözyaşı döktü. Genç kızın cenazesi torpağa verilmek üzere Muş'un Korkut İlçesi'ne bağlı İçboğaz Köyü'ne götürüldü. İletişim Fakültesi dekanı Prof.Dr. Uğur Yavuz, Mukaddes Yanas'ın ailesine başsağlığı dileyerek çok üzgün olduğunu ifade etti.

KAZA YERİNDE OTURMA EYLEMİ

Cenazenin götürülmesinin ardından öğrenciler sessiz bir şekilde yürüyerek İletişim Fakültesi önüne geldi. İletişim Fakültesinde çeşitli bölümlerde öğrenim gören 200 kadar öğrenci daha sonra Mukaddes Yasan'ın hayatını kaybettiği Yakutiye Belediyesinin önüne yürüdü. 'Başka Mukaddesler ölmesin', 'Trafik terörüne hayır' sloganları eşliğinde kaza yerine gelen öğrenciler burada kısa bir süre oturma eylemi yapıp yolu trafiğe kapattı. Öğrenciler eylemlerinin ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırmızıda Geçen Halk Otobüsü Üniversiteli Kızı Öldürdü(2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • naz...: allahtan ailesine sabır diliyorum hepimizin başı sağ olsun allah sonumuzu iyi etsin. . . . 1 0 Yanıtla

Advertisement