Kırklarelililer Tanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kırklarelililer Tanışma Yemeğinde Buluştu

Kırklarelililer Tanışma Yemeğinde Buluştu

Çerkezköy'de Kapaklı Beldesi'nde Kırklareliler Derneği üyeler arasında tanışma ve dayanışmayı artırma amaçlı bir yemek programı düzenledi.

21.05.2013 11:40  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kapaklı Beldesi'nde Kırklareliler Derneği üyeler arasında tanışma ve dayanışmayı artırma amaçlı bir yemek programı düzenledi.

Business Suite Otel'de düzenlenen tanışma ve dayanışma yemeğine AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler, M.Zeki Gürcün, Meclis Üyeleri, Kapaklı Kırklareliler Derneği Kurucu Başkanı Kader Şukla,, Vize Akıncılar Köy Muhtarı Halil Ergene, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Rüstem Tuna ile Kırklareliler katıldı. Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul 3.Bölge İl Genel Meclis Üyesi Müfit Taşkın, Gaziosmanpaşa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ahmet Aydın ile telgraf çekti.

Kapaklı Kırklareliler Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan, Dernek Genel Sekreteri İshak Şukla ile dernek yönetim kurulu üyeleri misafirleriyle yakından ilgilendi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Kırklareliler Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan, derneğin kuruluş sürecinden bahsederek, projelerini anlattı. Dernek kuruluşlarının 2012 yılı Kasım ayında gerçekleştirdiklerini söyleyen Ülkü Pehlivan, dernek kuruluşlarının ardından dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Kapaklı Kırklareliler Derneği olarak 'Kırklareli kültürünü tanıtmak ve yaşatmak' üzerine faaliyet gösterdiklerini söyleyen Pehlivan, dernek yönetimlerinde her yöreden bir fahri üye bulunduğunu kaydetti. Bu haliyle derneklerinin diğer derneklerden farklı olduğunu söyleyen Pehlivan "Bizlerin kapıları diğer yörelerden kişilere de açık. Onların da derneğimize katılımını sağlıyoruz." İfadelerini kullandı.

Pehlivan, tüm derneklerin katılımı ile Kapaklı'da bir festival düzenlemek istediklerini söyleyerek "Henüz planlanmış bir çalışma olmamakla birlikte projelerimiz arasında tüm derneklerin katılımıyla bir festival var. İnşallah bu fikri proje aşamasından çıkararak uygulamaya geçiririz." Ülkü Pehlivan, konuşmasının sonunda yemeğe katılanlara teşekkür etti. Program konuşmaların tamamlanmasının ardından sona erdi.

(MAA)

21.05.2013 11: 31: 54

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklarelililer Tanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement