Kırklareli'nde "İnsan Kaçakçılığı" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde "İnsan Kaçakçılığı" Operasyonu

Kırklareli\'nde "İnsan Kaçakçılığı" Operasyonu

Yasa dışı yollardan Avrupa'ya gitmek isteyen 26 kişi yakalandı.

28.07.2014 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde, yasa dışı yollardan Avrupa'ya gitmek isteyen 26 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Kofçaz ilçesine bağlı Malkoçlar ve Armağan köylerinde iki ayrı grup halinde yurt dışına çıkmaya hazırlanan Suriye uyruklu 26 kişi tespit etti.

Düzenlenen operasyonla yakalanan kaçaklar, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde 'İnsan Kaçakçılığı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da ziyaretlerde bulundu
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da ziyaretlerde bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi
    17:34 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Mitinge AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların hizmetkarı olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Cumhur İttifakı'nın başarısına dikkat çekti.

  • Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
    17:34 Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde hırsızlık yapan şahıs, 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tarafından Kılıçaslan köyünde yakalanan şüpheli tutuklandı.

  • Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı
    17:34 Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca mermisi ve nakit para ele geçirildiği belirtildi.

  • Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı
    17:34 Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı

    Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. Toplanan 32 yardım kolisi evlerine kadar götürülerek ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Öğrenciler, kampanyaya destek veren öğretmen ve velilere teşekkür etti.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi
    17:32 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afyonkarahisar'dan Seyitgazi ilçesine tarihi eserleri satmak için gelen şüpheli şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada çok sayıda obje ele geçirildi. 2 şahıs hakkında adli işlem uygulandı.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu
    17:32 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da bulunan sanayi sitelerinin yönetim kurulları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Tugay, sanayi sitelerinin şartlarının iyileştirilmesi ve kentin sağlıklı şekilde planlanması gerektiğini vurguladı.

  • Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı
    17:31 Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendiriyor. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement