Kırgız Kadın, Kızını Emanet Edip Ölüme Atladı - Son Dakika
Güncel

Kırgız Kadın, Kızını Emanet Edip Ölüme Atladı

Kırgız Kadın, Kızını Emanet Edip Ölüme Atladı

Antalya'da Kırgızistan uyruklu bir kadın, 'Kızımı size emanet ediyorum' sözleri sonrası 7'nci kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

23.08.2015 13:28  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Kırgızistan uyruklu bir kadın, kardeşine 'Kızımı size emanet ediyorum.' dedikten sonra 7'nci kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

SEVGİLİSİYLE TARTIŞTI

Edinilen bilgiye göre olay, saat 10.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2187 Sokak'taki, 9 katlı Yakup Dinç Apartmanı'nın 7'nci katında meydana geldi. Antalya'da bulunan bir çocuk annesi Kırgızistan uyruklu Nazgül Alybekova (30), iddiaya göre, sevgilisi olduğu öne sürülen kişiyle, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

"ANNEM BENİ AFFETSİN, KIZIMI SİZE EMANET EDİYORUM"

Tartışmanın ardından Nazgül, Kemer ilçesinin Göynük beldesinde garsonluk yapan erkek kardeşi Azamad Alybekov'u telefonla aradı. Nazgül ağlayarak kardeşine, 'Annem babam beni affetsin. Kızımı size emanet ediyorum.' diyerek telefonu kapattı. Balkonda çığlık sesini duyanlar polise haber verdi. 112 sağlık ekipleri olay yerine geldiği esnada Nazgül, kendini 7'nci kat balkonundan boşluğa bıraktı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kafası panjurlara çarparak toprak zemine düşen Nazgül Alybekova olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

KARDEŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kardeşinin telefonla konuşmasından kötü bir şey yapacağından şüphelenen Azamad Alybekov da olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Azamad, yerde cansız şekilde yatan kardeşine son kez baktı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından cenaze aracına alınan Alybekova'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırgız Kadın, Kızını Emanet Edip Ölüme Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • seyfo seyfo. : giden gidiyor ama giride kalan rezil oluyor 9 0 Yanıtla
  • Orhan yakak: Ülkelerinde zor şartlardan buralara para kazanmaya geliyorlar malesef burda coğul onları bır et parcası gibi görüyor sonuc matdi sıkıntı yeterlı manevi yöndenden ne bir destek bir boşluk cökmüş bir psokoloji sonuc kalan yavruya yazık Allah affetsin 8 0 Yanıtla
  • Bozkurt: Yazik Uzuldum 6 0 Yanıtla
  • asi: Allah affetsin keşke yapmasaydı Ailesine sabır versin çocugu inşallah sahip çıkan olur 2 0 Yanıtla

Advertisement