Kimsesiz Vatandaşların 'Misafirhane Sorunu' Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Kimsesiz Vatandaşların 'Misafirhane Sorunu' Çözüldü

Ankara Valiliği’nin Kimsesizler Misafirhanesi’nde kalan yardıma muhtaç vatandaşların 5 aylık “Kimsesizlerin kimsesi” projesinin bayram sonuna kadar sürme talepleri Ankara Valiliği tarafından kabul edildi.

23.06.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valiliği'nin Kimsesizler Misafirhanesi'nde kalan yardıma muhtaç vatandaşların 5 aylık "Kimsesizlerin kimsesi" projesinin bayram sonuna kadar sürme talepleri Ankara Valiliği tarafından kabul edildi.

Ankara Valiliği'nin Altındağ Alma Sokak'ta bulunan Kimsesizler Misafirhanesi'nde kalan yardıma muhtaç vatandaşlar, bu sabah içerisinde yer aldıkları "Kimsesizlerin kimsesi" projesinin yaz mevsiminin gelmesiyle sona erdiğini öğrendi. Bunun üzerine misafirhane müdürü Barış Yavuz ile yaklaşık 80 yardıma muhtaç vatandaş misafirhane önünde tartışmaya başladı. Misafirhanede kalan kimsesizler, 5 aylık projenin bayram sonuna kadar devam etmesini istediklerini misafirhane müdürü Yavuz'a anlattı. Yavuz, projenin 5 aylık bir süre için hazırlandığını ve bu sürenin dolduğunu kimsesiz vatandaşlara aktardı. Misafirhanede kalanların huzurevlerine ve rehabilitasyon merkezlerine gönderileceğini açıklayan Yavuz'a vatandaşlar belirtilen yerlere gitmek istemediklerini söyledi. Valilik yetkilileriyle telefon görüşmesi yapan Yavuz, kimsesiz vatandaşların Ramazan bayramı sonuna kadar misafirhanede kalma taleplerinin Valilik tarafından kabul edildiğini açıkladı. Ayrıca Yavuz, bayram sonrası projenin kesin olarak sona ereceğini ve gerekli gördükleri kişileri huzurevlerine ve rehabilitasyon merkezlerine göndereceklerini bildirdi. Taleplerinin karşılandığını öğrenen kimsesiz vatandaşlar haberi alkışlarla karşıladı. Konu üzerinde uzlaşma sağlanınca misafirhanede hayat normale döndü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kimsesiz Vatandaşların 'Misafirhane Sorunu' Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement