Kilit Parke Taşı Hedefinde Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Kilit Parke Taşı Hedefinde Sona Gelindi

Kilit Parke Taşı Hedefinde Sona Gelindi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaali ve Muradiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

29.10.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaali ve Muradiye Mahallesi'nde gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan YUNTAŞ A.Ş. tarafından üretilen kilit parke taşları, ilçeye bağlı mahallelerin sokaklarına ve meydanlarına döşenmeye devam ediyor. "Yunusemre'de Parke Taşı Döşenmedik Sokak Kalmayacak" sloganıyla yola çıkan Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan bozuk yollardan kurtulmak için göreve gelir gelmez bu konuda gerekli olan çalışmaların hemen başlatılacağını dile getirmiştik. Muradiye ve Karaali mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızda sona geldik. Yunusemre ilçemizdeki tüm mahallelerimizde 300 bin metre kare kilit parke taşı döşeme hedefimize çok az kaldı. Verdiğimiz sözleri bire bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey daha güzel bir Yunusemre için" dedi.

Vatandaşlar ise güzel hizmetlerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilit Parke Taşı Hedefinde Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement