Kılıçdaroğlu'ndan Star Gazetesine Murat Sancak Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Star Gazetesine Murat Sancak Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Murat Sancak'a yapılan saldırıyla ilgili sık sık konuşmasına rağmen, Star gazetesinin bu konuyla ilgili haber yapmamasını eleştirdi.

13.10.2015 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a 20 Ağustos'ta İstanbul'da düzenlenen silahlı saldırının faillerinin yakalandığı açıklamasına rağmen bu konuda gazetenin bu konuda "tek satır haber" yapmamasına tepki gösterdi.

"STAR'DA TEK SATIR HABER YOK"

CNNTürk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Ben Star gazetesinin haklarını savunuyorum, Star'da tek satır haber yok.. Ben arkadaşlarımı bugün görevlendirdim. Madem ki failleri yakalanmış, gidin bakın Emniyet'e araştırın dedim" ifadesini kullandı.

SANCAK'IN ARABASI ÇAPRAZ ATEŞE TUTULDU

İş adamı Ethem Sancak'ın yeğeni olan Murat Sancak, koruması ve şoförünün bulunduğu otomobil, 20 Ağustos öğle vakti İstanbul Hadımköy Çamlıca Caddesi'ndeki ALKENT 2000 Sitesi önünde çapraz ateşe tutulmuştu. Otomobile 21 mermi isabet etmiş, saldırıda ölen veya yaralanan olmamıştı.

POLİS FAİLLERE ULAŞAMADI

Saldırganların, Sancak'ın korumasıyla kısa süreli bir çatışmaya girdikten sonra olay yerinden araçla kaçtığı belirtilmişti. Murat Sancak İstanbul Emniyeti'nde verdiği ifadede, herhangi bir organize suç örgütünden veya kişiden tehdit almadığını söyledi.

Polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceleyerek saldırganların kimliği ve olay yerinden kaçtığı aracı bulmak için çalışma başlatmıştı. Ancak haftalar geçmesine rağmen failler yakalanamamıştı.

DAVUTOĞLU, FAİLLERİN YAKALANDIĞINI SÖYLEDİ

Kılıçdaroğlu dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, görüşme sırasında kendisine, Sancak saldırısının faillerinin bulunduğunu söylediğini açıklamıştı. Güvenlik kaynakları ise dosyanın hala poliste olduğunu, herhangi kişinin gözaltına alındığına dair bir bilginin ellerinde bulunmadığını belirtmişlerdi.

Kılıçdaroğlu\'ndan Star Gazetesine Murat Sancak Tepkisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Star Gazetesine Murat Sancak Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Atilla: Haçlı kolyeli Katil Terörist HDPKK defol ülkemizden Ermenistana 25 5 Yanıtla
  • OLACAKOKADAR: KUMAR BORCU NAMUS BORCU KİM NAMUSUNU İFŞA EDERKİ BİDE BÖYLE DÜŞÜN SAYIN KILIÇDAROĞLU BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN 0 0 Yanıtla
  • dogru: chp nin genel başkanı kemal kılıştaroglu ben sana soruyom bu çocuklara bu öğrencilere bu para nerden geliyor bu ünüversitelibile okuyan çocuklara bu para nereden geliyor kemo chp kemo bunlar yakında tertemiz tabak gibi meydana çıkcak kemo bu paralr nerden geliyor bu çocuklara ve bu çocuklar sokaklarda sabahlarakadar sokaklarda vede hiç paraları bitmeyen bu çocuklara para nerden geliyor kemo bunlarda yakında ay gibi güneş gibi ortaya çıkcak kemo selo 0 0 Yanıtla
  • dogru: nezaman geldin bu kompleyle deniz baykalı dışarı attınız chp den ve sen çıktın geldin kemo chp ye ve bu hep belalar hep pislikler ölümler sen geldin bu chp ye ve ölümler başladı kemo yılanın başı sensin bu ülkeyi satan sensin kemo vede hdp slonunda yandaşı oldun bu ülkeyi elbirligigiyle kemo selo satıyorsunuz ama sizin de cezanıza az kaldı bakalım vatannını sevenmi yoksa vatanını satanmı görcegiz 0 0 Yanıtla

Advertisement