Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'nın Filizleri'ne Övgü - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'nın Filizleri'ne Övgü

Kılıçdaroğlu\'ndan Karşıyaka\'nın Filizleri\'ne Övgü

Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitimi Destekleme Derneği (TEGED) ile İzmir Tunceliler Platformu’nun, maddi imkandan yoksun öğrencilere burs sağlama amacıyla düzenlediği etkinliğe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan "Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesi’ne övgüler yağdırdı.

21.12.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitimi Destekleme Derneği (TEGED) ile İzmir Tunceliler Platformu'nun, maddi imkandan yoksun öğrencilere burs sağlama amacıyla düzenlediği etkinliğe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan "Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesi'ne övgüler yağdırdı.

İzmir Arena'da gerçekleşen etkinlikte konuşan Kılıçdaroğlu, parti olarak eğitime önem verdiklerini ve bu yönde projeler ürettiklerini belirtti. Karşıyaka Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan "Karşıyaka'nın Filizlerini Geleceğe Taşıyoruz. Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesi'nin de örnek bir uygulama olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu "Bir çocuğumuzu bile rahat okuyabilecek mali duruma kavuşturursak ne mutlu bize. Karşıyaka Belediyemiz her apartman bir öğrenci okutacak felsefesiyle çalışıyor ve çok sayıda öğrenci burs alıyor. Amacımız çocuklarımızın maddi zorluğa düşmeden okumasıdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözleri, salonda bulunanlarca alkışlandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'nın Filizleri'ne Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement