Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Gezmiş'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Gezmiş'in Ailesine Taziye Ziyareti

Kılıçdaroğlu\'ndan Deniz Gezmiş\'in Ailesine Taziye Ziyareti

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 68 Kuşağı'nın öğrenci hareketi liderlerinden Deniz Gezmiş'in dün vefat eden 94 yaşındaki annesi Mukaddes Gezmiş'in evine gidip oğlu Bora Gezmiş'e taziye ziyaretinde bulundu.

21.11.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 68 Kuşağı'nın öğrenci hareketi liderlerinden Deniz Gezmiş'in dün vefat eden 94 yaşındaki annesi Mukaddes Gezmiş'in evine gidip oğlu Bora Gezmiş'e taziye ziyaretinde bulundu.

Mukaddes Gezmiş'in oğlu Bora Gezmiş, saat 16.0'da evlerine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ü kapıda karşıladı. 15 dakika süren ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, çıkışta yaptığı açıklamada " Türkiye'nin en yürekli insanı Deniz Gezmiş'i askerler astılar. O dönemde kurulan mahkemelerle idam edildi. Ama bu toplumun vicdanı Deniz Gezmiş'i asla ve asla unutmadı. Annesi vefat etti. Ailesine başsağlığı diledim. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum " dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Gezmiş'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement