Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye İhsanoğlu Cevabı: Çatı mı Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye İhsanoğlu Cevabı: Çatı mı Kaldı

Bahçeli'nin "İhsanoğlu'na destek verecek misiniz?" sorusuna CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Çatı mı kaldı?" diye cevap verdi.

01.07.2015 15:09  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Meclis Başkanılığı seçimi için Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek verecek misiniz?" sorusuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çatı mı kaldı?" diye cevap verdi.

Bugün yapılan MYK toplantısında Meclis Başkanlığı konusu değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'e girişte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ÇATI MI KALDI?"

Devlet Bahçeli'nin "Bizim adayımı belli. 4. tura kalmazsa 80 geçersiz oy çıkar. Siz destekleyin" sözleri sorulan Kılıçdaroğlu, Köşk seçimlerine de atıfta bulunarak "Çatı mı kaldı?" cevabını verdi.

"NET TAVIR YOK"

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Adayınızı çeker misiniz?" sorusuna "Sanmıyorum" cevabı vererek net bir tavır ortaya koymadı.

Kılıçdaroğlu\'ndan Bahçeli\'ye İhsanoğlu Cevabı: Çatı mı Kaldı

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye İhsanoğlu Cevabı: Çatı mı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • FIRTINA DERESİ: BAHÇELİ DOĞRU YOLDADIR. OLACAĞI ÖNCEDEN GÖRÜYOR. AFERİN 6 45 Yanıtla
  • Alien: Bahçeli vatan hainidir. 26 11 Yanıtla
  • serkan: bu hareketler mhp yı bıtırecek 27 6 Yanıtla
  • erkan: bahçeli mahvettin sana oy verdiğim için çok pismanim............ 18 13 Yanıtla
  • CHP LI: Bu adam boss artk akplyim 22 8 Yanıtla
  • FIRTINA DERESİ: EY CHP SEÇİMDE HDP YE OY VERDİN. BAHÇELİYE LAF ATIP DURMA 12 18 Yanıtla
  • CHP LI: Bundan birsey ollmaz sahte ataturkcu oym akp erdogan baba adam devltni miletni koruyan adam 22 7 Yanıtla
  • TURAN: DİNİMİZLE DALGA GEÇEN SOLCULARA YANİ ..CHP VE HDP YE OY VERENLER KESİNLİKLE GUNAH İSLİYORLAR...ALLAH BUNUN HESABİNİ SORAR...SOLCU BEYNAMAZLAR BİZDEN UZAK DURUN...DÜŞÜN ARTİK YAKAMİZDAN...GİDİN GAYLARİN,LEZBİYENLERİN YANİNA.....CHP VE HDP GAYLARİN,LEZBİYENLERİN ,DİN DUSMANLARİNİN PARTİLERİDİR....SOLCU BEYNAMAZLARA OY DEĞİL SELAM BİLE VERMEYİN..ÇÜNKÜ ALLAHİN SELAMİNİ BİLE ALMAZLAR....BU DEVLET BU DİNİMİZ SOLDAN HEP ZARAR GÖRDÜ... GORMEYEDE DEVAM EDİYOR...SOLCULARİN,HAİNLERİN SONU YAKİNDİR İNŞALLAH..... 14 15 Yanıtla
  • sabır: çatı mı kaldı artık kiralar2000 2500 tl ne çatısı ev branda branda beeeeeeee 23 5 Yanıtla
  • d e w r o: 13 yıldır bu ülkede akp ne chp nede mhp ye konuşma hakkı vermedi hdp geldi mhp nin dili açıldı ama seçmene verdiği hiçbir sözü yerine getirmeden resmen akp ye piyon luk yapıyor oysa Türkiye nin tek isteği vardı birleşin akp yi yargilayin hırsızları cezalandırın bu yaşlı bunak resmen akp saflari na geçmiş bırak vatan bayrak milleti vatan elden gidiyor bre boş adam 7 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement