Kılıçdaroğlu'ndan Aa Genel Müdürü Kazancı'ya Başsağlığı Telgrafı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Aa Genel Müdürü Kazancı'ya Başsağlığı Telgrafı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Şenol Kazancı’ya bir telgraf göndererek, AA Suriye Muhabiri Salih Mahmud Leyla’nın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti.

09.10.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya bir telgraf göndererek, AA Suriye Muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, AA Suriye Muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın hayatını kaybetmesinden dolayı AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya gönderdiği telgraf şöyle:

"Sn. Şenol Kazancı Anadolu Ajansı Genel Müdürü

Suriye Muhabiriniz Salih Mahmud Leyla'nın Halep'de IŞİD'in bombalı saldırısında hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Size, Anadolu Ajansı ailesine, merhum muhabirinizin hamile eşine, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimi iletirim. Suriye'de barış ve huzurun geri döneceği ve kimsenin hayatını kaybetmeyeceği günlere en kısa zamanda kavuşmamız temennisi ile…

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı" - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Aa Genel Müdürü Kazancı'ya Başsağlığı Telgrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement