Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı

Köşk seçimlerinde alınan başarısızlık sonrası istifaya davet edilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2015 seçimlerinde oy kaybetmeleri durumunda partiyi bırakacağını belirtti.

25.08.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarısız olması sonrası eleştiri oklarının hedefi olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Çekirge'ye verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

PARTİYİ BIRAKMA ŞARTINI AÇIKLADI

CHP'de muhaliflerin çağrısını kabul eden önümüzdeki ayın ilk günlerinde kurultaya gidecek olan CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu "Anlamlı bir oy kaybında bırakırım" mesajı verdi. 2015'e partinin başında seçimlere girmek istediğini de söyleyen Kılıçdaroğlu "Ben diyorum ki 2015 genel seçimlerinde partimin oylarında ciddi düşüş olursa bırakırım. Yani öyle sıfır noktalı falan değil. Birkaç puanlık kayıptan söz ediyorum. Şu ana kadar biz partide bir oy artışı yaşadık" dedi.

"ÇALIŞMALARA GEÇ BAŞLADIK"

Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda da "Ekmel beyi seçmekle doğru yaptık. Ancak bazı sorunlar oldu. Çalışmalara geç başladık. Teşkilat ilk kez halkın seçim yapacağı için bocaladı" ifadelerini kullandı.

SARIGÜL İÇİN AÇIK KAPI

Mustafa Sarıgül'ün yeni yönetimde olacağı konusunda yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ciddi bir oy aldı. Elbette bize katkısı büyük olacak."

Kılıçdaroğlu, CHP\'yi Bırakma Şartını Açıkladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • domuz eti alevi: chp alevi partisi aleviden başkası oy vermez. 15 7 Yanıtla
  • SELAMİ MORTEPE: BEN HAYATIMDA BU KADAR GÜLÜNÇ BU KADAR KOMİK BİR GENEL BAŞKAN GÖRMEDİM. . 19 3 Yanıtla
  • ÇAKKAL: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde katılım düşüktü ya. O seçimde oy kullanmayan CHP'li seçmen 2015'te oy kullanacak. Bu şekilde CHP'nin oyları artmış gözükecek. Kemal'da CHP'yi indra gandi yapacak. 22 0 Yanıtla
  • ah be kemalım: ah be kemalım sende olmasan kim güldürecek bizi. . başbakan birinci parti olamazsam bırakırım dedi hep. . şunun verdiği söze bakın. . işte aradaki adamlılık ve delikanlılık farkı budur. . topunuzu toplasak uzun adamın ayakkabısının hizasına gelemezsiniz . . 21 1 Yanıtla
  • chp: chp alevi partisi 10 9 Yanıtla
  • baykaltok koltuk: Ancak ve ancak bir video indirir koltuktan. 15 3 Yanıtla
  • chp: bunlara kızdım chp yi bıraktım başarısız chp 16 1 Yanıtla
  • HAKAN: HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16 1 Yanıtla
  • akp li: BU CHP LİLER BU ADAMIN KIYMETİNİ BİLEMİYORLAR ÇOK YAZIK KEMAL BEY ÇOK NAİF ÇOK İYİ BİR İNSAN GENEL BAŞKANLIĞIDA ÇOK İYİ YAPIYOR LÜTFEN DEVAM EDİN UYMAYIN SİZ BU İSYANCILARA 8 9 Yanıtla
  • kadir kartall: Şu koltuk sevdasına bakın ya , sanki babasından miras kalmış o koltuk 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
    20:23 Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda İ.O. ve M.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında ruhsatsız tabanca, 60 fişek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

  • Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi
    20:22 Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi

    Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişin 44'üncü gününde, İzmir Kadın Platformu üyeleri destek için fabrika önünde toplandı. Platform adına açıklama yapan Nuray Öztürk'ün konuşması, Öz Gıda-İş Genel Başkanı Halil Çukutli tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirdiği gerekçesiyle engellenmeye çalışıldı.


Advertisement