Kıbrıs, 'Seni Seviyorum Adamım' Dedi! - Son Dakika
Güncel

Kıbrıs, 'Seni Seviyorum Adamım' Dedi!

Kıbrıs, \'Seni Seviyorum Adamım\' Dedi!

21 Kasım günü vizyona giren 'Seni Seviyorum Adamım'ın Kıbrıs galası önceki gece gerçekleşti.

22.11.2014 17:13  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıbrıs seyircisinden de tam not alan filmin Merit Otel'deki galasına, güzelliği ve filmdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Gizem Karaca katılamadı. Nüfus cüzdanını oynadığı dizinin setinde, Muğla'da unutan Karaca, kimliğinin kendisine ulaştırılmasını bekledi ve ancak ertesi sabah Kıbrıs'a gidebildi.

Merit Otel'in konferans salonunda gerçekleşen geceye Kıbrıslıların ilgisi büyüktü. Salonu tıklım tıklım dolduran izleyicilerden tam not alan film gösterim sonunda dakikalarca alkışlandı.

Başrol oyuncularından Barış Kılıç ilk sinema filminde Asuman Dabak, Yıldız Kültür ve Serhat Özcan gibi oyuncularla oynamaktan çok keyif aldığını ve mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdi. Çekimleri Kıbrıs'ta gerçekleşen film Kıbrıslılar tarafından hayranlıkla izlendi.

Gecede kısa bir konuşma yapan filmin yapımcısı Galip Gültekin, Seni Seviyorum Adamım'ın Kıbrıs'ın tanıtımı için çok büyük katkısı olduğunu, Türk sinemasının bu tarz çalışmalara devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Gösterim sonrası verilen yemeğin ardından, pasta kesildi. Alkışlar ve şarkılar eşliğinde biten gecede ekibi yalnız bırakmayanlar arasında, Arsen Gürzap, Işıl Yücesoy, Alper Saldıran ve Sercan Badur gibi tanıdık simalar da vardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kıbrıs, 'Seni Seviyorum Adamım' Dedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement