Kibariye'den Başbakan'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük - Son Dakika
Güncel

Kibariye'den Başbakan'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük

Davutoğlu ile Roman sivil toplum kuruluşlarının toplantısında bir araya gelen ünlü şarkıcı Kibariye, "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi" dedi.

19.04.2015 17:42  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Davutoğlu'nin Roman sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantı sonrasında konuşan şarkıcı Kibariye, "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle Dolmabahçe'de bir araya geldi. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantıya ünlü sanatçı Kibariye de katıldı.

BAŞBAKAN'DAN ROMANLARA MÜJDE

Burada konuşan Davutoğlu, Roman vatandaşlara vaatlerini sıraladı, "Alacağımız 120 bin işçinin 5 bin kişilik kontenjanını Roman kardeşlerimize ayırıyoruz. Bir Roman kardeşimizi de kendime danışman olarak alacağım." dedi.

KİBARİYE: BICIR BICIR BAŞBAKANIMIZ

Toplantı çıkışında konuşan Kibari'ye de Başbakan'la ilgili ilginç bir yorumda bulundu: "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi...Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" dedi."

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"CHP, ROMANLARDAN ÖZÜR DİLESİN"

"Biz sahip çıktıktan sonra birçok parti Roman kardeşlerimize sahip çıkmaya başladı. 1934 yılında tek parti döneminde çıkan iskan kanunu nedeniyle Kılıçdaroğlu'nu Roman vatandaşlarımızdan özür dilemeye çağırıyorum. Mesele onların listelere girmesi değil önce onların gönlüne girmek.

"BİR ROMAN KARDEŞİMİZİ KENDİME DANIŞMAN YAPACAĞIM"

Askerliğini onurla yapan, askerlik yapmayana kız vermeyen Romanlar bu ülkede nasıl ikinci sınıf vatandaş olabilir? Hiç kimse Roman vatandaşlara tepeden bakamayacak. Başbakanlık'ta bir mekanizma kuracağım. Bir Roman kardeşimizi kendime danışman olarak alacağım.

"120 BİN İŞÇİNİN 5 BİNİ ROMAN KONTENJANINA"

Alacağımız 120 bin işçinin 5 bin kişilik kontenjanını Roman kardeşlerimize ayırıyoruz.

"BELEDİYELERE POZİTİF AYRIMCILIK GENELGESİ GÖNDERECEĞİM"

Eğitim konusunda gerekli adımları atacağız. AK Partili bütün belediyelere Roman kardeşlerimize pozitif ayrımcılık için genelge göndereceğim.

Roman kültürünü sanatını geliştirmek için beraber çalışma yürüteceğiz. Romanların daha romanı yazılmadı. Yazıldığında bu bir insanlık destanı olacak.

SAĞLIK KONUSUNDA SEFERBERLİK

Kadın ve çocuk sağlığı konusunda seferberlik başlatacağız. Sağlık taramasını en kısa zamanda başlatacağız.

KONUT İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Konut konusunda ihtiyaçları karşılayacağız. Roman mahallelerinde kentsel dönüşümle yaşanabilecek alanlar oluşturacağız. Hukuk konusunda Roman kardeşlerimize davlet desteği vereceğiz.

"SINIR DIŞI EDİLEN HER ROMANA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Avrupa'da sınır dışı edilen her Romana Türkiye sahip çıkacak."

KİBARİYE: ÇOK TATLI BICIR BICIR BAŞBAKANIMIZ KÜÇÜCÜK BÖYLE BENİM GİBİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dolmabahçe'de Romanlar buluşmasına katılan Sanatçı Kibariye çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Kibariye, "Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. 'İnsana insan gibi muamele yapılsın' diyorum" diye konuştu. Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiğini söyleyen Kibariye, "Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi..." dedi.

Kibariye\'den Başbakan\'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kibariye'den Başbakan'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • onur şeref: ADAMA SORARLAR . . 13. . YILDIR . BU ÜLKEYİ UZAYLILARMI YÖNETTİ . ŞİMDİ . . VAATLER. . ROMANLARA . ŞUNU . YAPACAĞIZ BUNU YAPACAĞZ . . . . . . BİZDE . SALAKTIK 21 2 Yanıtla
  • ahmet: Küçük enişte. Kukla bu adam 19 3 Yanıtla
  • KURT YORUMCUYA: KİBARİYE BU, DOBRA, DOBRA SÖYLER. ONU DA ÇEKİCİ KILAN BU 10 8 Yanıtla
  • AHMETTT: KIBARIYE BOŞUNA YALAKALIK YAPMA SENI ALMAZ 14 2 Yanıtla
  • kemal karataş: ya kiboş adamı seviyonda küçücük bari deme adam uzun adam aslan gibi yiğidim ALLAH başımızdan eksik etmesin yobazlara çapulculara vatan hainlerine fırsat vermesin amiiiiiiiiiin 2 14 Yanıtla
  • NERON: ŞU SANATÇILARDAN OLUŞAN YALAKALAR ORDUSU YAKINDA BAKALIM KAFALARINI NEREYE GÖMECEKLER ??? 12 3 Yanıtla
  • Caner: Bu memlekette TÜRK hariç herkese Ayrımcılık var..! romanı, suriyelisi, pkklısı... 8 6 Yanıtla
  • Hndn Btry: Şimdimi aklınıza geldi insan oldukları, bu vatanın parcası oldukları, ampül kafalılar... 9 4 Yanıtla
  • serhat türk: iş arıyordur 11 1 Yanıtla
  • ccc: al senın olsun 8 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement