Kent Konseyleri Kültür Sanat Çalışma Grupları Çalışma Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyleri Kültür Sanat Çalışma Grupları Çalışma Ziyaretleri

Kent Konseyleri Kültür Sanat Çalışma Grupları Çalışma Ziyaretleri

Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu’nu ziyaret etti.

06.11.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Eskişehir'de önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan kültür sanatla ilgili çalışmalar gözden geçirildi. Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Gazi Durusu ve Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Nazmi Erduran, düzenlenecek olan kültür sanat çalışma faaliyetleri ile ilgili yaptıkları ortak açıklamada; "Eskişehir Kültür ve Sanat şehridir. Eskişehir'de kültür sanat alanında önümüzdeki aylarda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bizler Eskişehir sevdalısıyız ve dostuyuz. Eskişehir'imizin kültür ve sanatına aşkla, sevgi ile hizmet eden gönüllü çalışma gruplarıyız. Çalışmalarımıza mahallerimizde, mahalle meclislerimizle devam edeceğiz. Çalışma programlarımızı, mahalle halkımızla mahallelerde birlikte yapacağız. Ayrıca ilçelerimizde de kültür sanat alanında etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Eskişehir'de sanatın her alanında zaten çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte kültür ve sanat alanında çalışmalarımızı geliştireceğiz" diye belirttiler.

Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kabanoğlu ise açıklamasında, "Çevre illerden bizlere ziyaretlere gelen kent konseyi ve çalışma grupları ile de, kültür ve sanat alanında iletişim halindeyiz. Ortak amacımız; Eskişehir'de kültür sanat çalışmalarımızı, kültür ve sanat alanında üst seviyeye çıkarmak, paylaşmak ve çözüm yolları aramaktır. Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nun, bizleri ziyaret etmesinden memnunluk duyduk" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyleri Kültür Sanat Çalışma Grupları Çalışma Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement