Kent Konseyinde Seçimi Ahmet Özen Kazandı - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyinde Seçimi Ahmet Özen Kazandı

Kent Konseyinde Seçimi Ahmet Özen Kazandı

Adana Kent Konseyi seçimlerini aday Soner Şimşir’in çekilmesiyle Ahmet Özen kazandı.

11.11.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Kent Konseyi seçimlerini aday Soner Şimşir'in çekilmesiyle Ahmet Özen kazandı.

Katılımın yoğun olduğu seçimlere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar katıldı. Divan kurulu başkanlığına Hasan Yaman oylama ile getirilirken ilk olarak sözü Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir aldı. Uzun süredir seçim çalışması yaptığını kaydeden Şimşir, Başkanı Sözlü'nün isteğini kıramayacağını ve aday Ahmet Özen lehine feragatte bulunarak adaylıktan çekildiğini söyledi. Eski Çatalan Belediye Başkanı Ahmet Özen de kendisine gösterilen ilgiye layık olmak için çok çalışacağını söyledi.

"PROJELERİMİZLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEĞİZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Adana Kent Konseyi'nin şehrin gelişiminde etkin bir role sahip olduğunu, dinamikleri iyi çalıştırarak sonuca gitmeyi planladıklarını belirtti. Soner Şimşir'in büyük bir olgunluk göstererek adaylıktan çekilmesini saygıyla karşıladıklarını ifade eden Sözlü, "Son günlerde bizi yoğun şekilde eleştiriyorlar. Yakın zamanda projelerimizle gümbür gümbür geleceğiz. Bazılarının işi bozulduysa bu bizi ilgilendirmez. Kimseyle kavgamız, hırımız, gürümüz olmayacak. Kendimizi sadece çalışmaya odaklayacağız" diye konuştu.

Bu arada genel kurulda kabul edilen iki önerge ile Adana Kent Konseyi bütçesinin Büyükşehir Belediye Meclis'ine gönderilerek oradan bir pay çıkartılması ve Adana Büyükşehir Kent Konseyi ismini ise bundan böyle Adana Kent Konseyi olarak değiştirilmesi kararı alındı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyinde Seçimi Ahmet Özen Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement