Kaburgalarını Aldıran Kızın Son Hali Mide Bulandırdı! - Son Dakika
Dünya

Kaburgalarını Aldıran Kızın Son Hali Mide Bulandırdı!

25 yaşındaki kız inanılmaz incelikte beli, kocaman memeleri ve oyuncak bebek gibi suratı ile çizgi film karakterine benziyor. Üstelik bu hale gelmek için de servet harcadı.

27.11.2015 09:30  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 yaşındaki kız, çizgi film karakterlerine benzemek için servet harcadı. Genç kız başına gelenleri şöyle anlatıyor: Birçok insan yolda kendisine yaklaşıp "Beni yanlış anlama ama çizgi film karakterine benziyorsun." diyor. Ancak Pixee Fox bunu yanlış anlamak bir kenara aslında bu iltifattan mutlu oluyor. Çünkü genç kadın böyle görünebilmek için zaten 119 bin 200 dolar harcamış.

ASIL MESLEĞİ ELEKTRİKÇİLİK

Aslında İsveçli olan ve elektrikçilik yapan genç kadın burada kendisini bulamayacağını hissettiğini ve bu yüzden ABD'ye taşınma kararı aldığını söylüyor.

North Carolina'da yaşayan Fox'un hayalindeki çizgi film karakteri ise Jessica Rabbit. Instagram'da 70 bin takipçisi olan Pixee Fox, takipçileri için iyi bir rol model olduğunu düşündüğünü söylüyor.

6 KABURGASINI ALDIRDI

Genç kadına göre ise bu çizgi film karakterleri ideal kadın bedeninin sunumu.

Fox, bu incelikte bir bele sahip olmak için ise sadece basit ameliyatlar geçirmemiş ve aslında tehlikeli bir operasyon yaptırarak 6 kaburgasını aldırmış.

YAPTIRDIĞI AMELİYATLAR

- 6 kaburga aldırma operasyonu

- Burun estetiği

- Gözlerini daha iri göstermek için göz bölgesinden 2 operasyon

- Vajina estetiği

- Kalçalarına 'Brezilya poposu' dolgusu

- Göğüslerine 4 kere üst üste silikon

- Yağ dondurma işlemi

DOKTORLAR "DELİ" GÖZÜYLE BAKTI

Kaburgalarını aldırmanın hayali olduğunu söyleyen Pixee kendisine uygun bir doktor bulmak için çok uzun bir süre arayışa geçmiş. Daha önce başvurduğu doktorların kendisine "deli" muamelesi yaptığını ancak ne yaptığını çok iyi bildiğini söyleyen Fox, artık ciddiye alındığını söylüyor.

SÜREKLİ DİYET YAPIYOR

Genç kadın ayrıca bu kiloda kalmak için devamlı diyet yapıyor, sıvıyla besleniyor. Amacı da hayatının sonuna kadar bu şekilde kalarak dünyanın en ince belli kadını rekorunu almak.

Kaburgalarını Aldıran Kızın Son Hali Mide Bulandırdı!

Son Dakika Dünya Kaburgalarını Aldıran Kızın Son Hali Mide Bulandırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • berrin: Biri şuna igrenc gorundugunu soylesin:) 21 2 Yanıtla
  • umit: Ne kadar guzelmis önceden kendini ne hale sokmus 19 0 Yanıtla
  • Zd: Eski haline baktım da, Allah ne kadar güzel yaratmış. Bir insan para verip kendisini bu hale getirir mi? İnanamadım. Allah akıl fikir versin 13 0 Yanıtla
  • DİMİ AMA : BU KIZ AYNI CİCİŞLER BENZEMİYOR MU? 9 1 Yanıtla
  • Türkiye : Gerizekalı ya 9 1 Yanıtla
  • Mehmet: Eski hali daha güzelmiş 10 0 Yanıtla
  • silkoncu: Ulan bu estetik hiç gelişmedi hepsi birbirine benziyo yeni model cikmiyomu bu sektorde 9 0 Yanıtla
  • sarı: Neden hep bu tarz saçmalıkları kadınlar yapıyor ki ??? Kadınlar kafayı tırlatmaya daha yatkın bunun sebebi ise begenilme arzusu 7 2 Yanıtla
  • Ayşe: Ne güzelmiş aslında yazık etmiş 8 0 Yanıtla
  • Trabzonlu...: the mal 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor
    10:09 Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor

    Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması, 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler arasında ulusal bayrak çekme töreni, askeri müzik gösterisi ve temalı ışık gösterileri yer alıyor. Ayrıca donanma kışlaları ve gemileri halkın ziyaretine açık olacak. Ayrıca, donanma ile ilgili sanatsal eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek ve eğitim kampanyası yürütülecek.

  • Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi
    09:59 Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi

    Çin hükümeti tarafından sağlanan bir grup insani yardım malzemesi Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı. Yardımlar Refah sınır kapısı üzerinden Gazze Şeridi'ne ulaştırılacak. Çin Büyükelçiliği, Çin hükümetinin, Gazze'deki acil insani durumu hafifletmek amacıyla Mısır üzerinden Gazze'ye birkaç parti gıda, ilaç ve çeşitli acil insani yardım malzemesi gönderdiğini bildirdi.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.


Advertisement