Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sevgilisine Büyük Jest - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sevgilisine Büyük Jest

Sevgilisi Kübra Küçük'ü pilates eğitmeni yapmaya karar veren 'Karadayı', Küçük'e ilerleyen aylarda spor merkezi açmak için yer bakmaya da başladı.

29.10.2014 11:47  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerindeki başarısı kadar yardımsever kişiliğiyle de milyonların gönlünde taht kuran Kenan İmirzalıoğlu, şimdi de sevgilisi Kübra Küçük için kolları sıvadı. Karadayı'nın Mahir'i, 2 yıldır birlikte olduğu Küçük'ü pilates eğitmeni yapmaya karar verdi.

SALON İÇİN YER ARAYIŞINA BAŞLADI

Oyuncu sevgilisinin "Model olarak kalma. Farklı bir iş alanında da aktif ol" tavsiyesini dinleyen Kübra Küçük, Nişantaşı'ndaki bir pilates kursunda ders almaya başladı. Haftanın 5 günü buraya giden güzel model, pilates eğitimini tamamladıktan sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun desteğiyle kendisine pilates merkezi açacak. Küçük, şimdiden Cihangir ve etrafında spor merkezi için yer aramaya başladı.

CİHANGİR'DEKİ EVİNE TAŞINDI

Bu arada birkaç aydır Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evine yerleşen Kübra Küçük'ün ilişkisiyle ilgili basında yer almaktan rahatsız olduğu öğrenildi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Pera Güzel Sanatlar Resim Bölümü ve Floransa'da resim eğitimi alan Küçük, başarılı oyuncuyla ilgili hakkında çıkan haberler karşısında ise kesinlikle konuşmama kararı aldı.

5 GÜN EĞİTİM

İmirzalıoğlu'nun tavsiyesiyle pilates öğrenmeye başlayan Kübra Küçük, Nişantaşı'ndaki bir merkezde haftanın 5 günü eğitim alıyor. Küçük'ün şimdiden pilateste büyük ilerleme kaydettiği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu\'ndan Sevgilisine Büyük Jest
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sevgilisine Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • beytussebap: OLMADI KARADAYI OLMADI DAHA AİLENİN KANI YERDEYKEN 8 4 Yanıtla
  • @yattara: gerçekten haber diye bunuda yayınlamışlar . gerçekten habercilik başarısı yok yanağından öpmüş yok zart zurt yazık yazık çok yazık 4 3 Yanıtla
  • ESİNTİ: ÇITIRCI KENANN 4 1 Yanıtla

Advertisement