Kenan İmirzalıoğlu Düğün İçin 350 Bin TL'yi Gözden Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Düğün İçin 350 Bin TL'yi Gözden Çıkardı

Bir yıldır birlikte olduğu Sinem Kobal'la Cunda Adası'nda dünyaevine girmeye hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, düğün için 350 bin TL'yi gözden çıkardı.

10.02.2016 09:51  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Kobal'la 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda nikah masasına oturmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, üç gün üç gece sürecek düğün hazırlıklarına başladı.

DAVETLİLER TEKNELERLE TAŞINACAK

Cunda'daki Ortunç ve Mola Otel'i düğüne gelecek dostları için kapatan oyuncunun, 350 bin TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi. Davetliler, Ayvalık'tan Cunda'ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacak.

Kenan İmirzalıoğlu Düğün İçin 350 Bin TL\'yi Gözden Çıkardı

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu Düğün İçin 350 Bin TL'yi Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • misafir: ulan biz parasizliktan dugun yapamiyoruz.adam 350 bini gozden cikarmis. 17 0 Yanıtla
  • Sami: Karadayiya yakisir ben sevdigim icin 400 harcarim orasi baska 7 3 Yanıtla
  • hopdedik: ASIL MESELEye geçelim.Yakında Suriye,de büyük bir patlak verebilir.Rusya ile Türkiye kapışabilir (dilerimki kapışmazlar).Sadece İŞİD için Suriye,de bu kadar büyük bir hazırlık olamaz.Rusya Türkiye kapışırsa,bütün Dünya seyire bakacak,hatta Rusya,yı destekleyecekler.Olan bize olacak.KISACASI: Biz oyunlara gelip,Rusya uçağını düşürmeyecektik.Ben bundan gurur değil,utanç duyuyorum.Çünkü bu NATO/AB,nin çirkin oyunu ve emri idi.Peki ne yapabiliriz?Bu uçurumdan nasıl çıkabiliriz?Bence çok geç! İstesek 1 5 Yanıtla
  • leyla kara: Turkiyede butun sorunlar bittimi ac insanlarl dusunun baslnlzl yastlga rahat kiyabiliyormusunuz yazlklar olsun 2 0 Yanıtla
  • niki: Kenan deserved better than Sinem :( 0 0 Yanıtla

Advertisement