Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'la "Tokalaşmama" Anını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'la "Tokalaşmama" Anını Anlattı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın elini havada bıraktığı görüntülerle ilgili "Aslanlı yolun başında zaten tokalaşmıştık" açıklamasını yaptı.

31.08.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünkü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) resmi geçit töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez katılan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki tokalaşma krizi damgasını vurmuştu.

"ASLANLI YOLUN BAŞINDA TOKALAŞTIK"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la 30 Ağustos törenlerinde tokalaşamadıkları görüntülerle ilgili konuştu. El sıkışmamak gibi bir kararı olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu " Anıtkabir'de, aslanlı yolun başında herkesin tokalaştığı gibi tokalaştık" dedi.

ERDOĞAN'IN DAVUTOĞLU'NU TERCİH ETME NEDENİ?

Erdoğan'ın başbakanlık için Davutoğlu'nu yolsuzluk dosyaları yüzünden tercih ettiğini ileri süren Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi: "Bütün yolsuzluk dosyalarının takipçisi olacağız. Davutoğlu’nu seçtirmesinin nedeni yolsuzluk dosyalarını kapattırmak. Abdullah Gül olsa bu dosyaları kapattırmazdı. ‘Gitsinler Yüce Divan’da hesap versinler’ diyecekti. Ama şimdi Erdoğan’ın Davutoğlu’na talimatı ‘Kapatacaksınız’ olacak. Zaman bunu hepimize gösterecek. Ama o dosyaların hiçbiri kapanmayacak. Kapattırmayacağız. Zaten bunun paniğini yaşıyorlar. HSYK ile ilgili açıklamalar hep aynı panikten."

"GÜL, KENDİSİNE YAKIŞANI YAPIYOR"

Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, hakkındaki ‘Kayıp Trilyon’ davasıyla ilgili mahkemeye ifade vereceğini açıklaması için de, "Kendisine yakışanı yapıyor. Aynı zamanda Erdoğan’a çok güçlü bir mesaj da veriyor." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan\'la "Tokalaşmama" Anını Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'la 'Tokalaşmama' Anını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 1461: TAYYIP ERDOĞANLA TOKALAŞMAK HERKESE NASIP OLMAZ 22 15 Yanıtla
  • TÜRKİYELİ: kılıçdaroğlu sen cuhurbaşkanı tayyip erdoğana dua et onun sayesinde gündemde kalıyorsun yoksa seni kim tınlar. 28 8 Yanıtla TÜRKİYELİ: biz akkoyun ve makarnacıyız bu ülkeyi bizim seçtiğimiz cumhurbaşkanı ve başbakan yönetiyor ve bu ülkede yaşıyoruz sizlerde 15 milyon sürüngensiniz sizi de kasetle gelenler yönetiyor aramızda dağlar kadar fark var . 0 0 TÜRKİYELİ: TEK MİLLET TEK VATAN TEK BAYRAK 0 0
  • ali gel: Cumhurbaşkanını halk oyuyla seçilmesi nekadar rahatlık getirdiğine bugün bir kez daha şahit olduk. Zira, diğer türlü olsaydı halen Cumhurbaşkanı seçilmemişti. Ve Türkiye siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşuyor olacaktı. Halbuki Cumhurbaşkanı seçildikten sonra birinci gün hükümet kuruldu, ikinci gün zafer bayramı kutlandı. Ne siyasi kriz ne ekonomik gördük. İşte bu. . . . Kıskananlar çatlasın. . . Kıskananlar çatlasın. . . Kıskananlar çatlasın. . . 6 8 Yanıtla
  • ali gel: Şimdi sıradan bir vatandaş olarak ve bu memlekette 2002'den buyana yaşananlara şahit olmuş biri olarak; şu soruyu 'Madem Abdullah Gül'ü bukadar benimsiyorlardı, neden 2007'de Cumhurbaşkanı olmasını engellemeye çalıştılar?' sormadan edemeyeceğim. Bu CHP bu milleti kör, sağır ve akılsız mı zannediyor. Kör, sağır, dilsiz ve akılsızların kimler olduğu aldıkları oy oranlarından belli olmuyor mu? CHP bu memlekette aka ak, karaya kara demedikçe bu aziz milleten şamar tokadı yemeyi hak ediyor diye düşünüyorum. 6 7 Yanıtla
  • GÖKTÜRK YILDIRIM: YA BU ÜLKEDE AKP YÜZDE 50 NASIL ALIYOR DAHA İYİ ANLIYORUM BU YORUMLARI OKUYUNCA ADAM YORUM YAPACAĞI ŞEYİ BİR İNCELER ELİ HAVADA KALAN YOK BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VE GERÇEKLEŞEMEYEN BİR OLAY ŞUNUN GÖRÜNTÜSÜNE BAKIP YORUM YAPIN 1 0 Yanıtla
  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi
    13:33 Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi

    Aksaray'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve protokol üyeleri Ihlara Vadisi'nde yürüyüş düzenledi. Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nin Aksaray turizminin göz bebeği olduğunu belirterek, yılda 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ve yeni hedeflerinin yılda 2,5 milyon turist ağırlamak olduğunu söyledi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.


Advertisement