Keçiörenli Zümrüt'e Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Keçiörenli Zümrüt'e Koşuyor

Keçiörenli Zümrüt\'e Koşuyor

Keçiörenli Zümrüt Yaşam Alanlarını konuşuyor, içerisinde birçok aktivitenin olduğu yaşam alanları Keçiörenli’yi evinden çıkarıp adeta sosyalleşmeye davet ediyor.

28.03.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiörenli Zümrüt Yaşam Alanlarını konuşuyor, içerisinde birçok aktivitenin olduğu yaşam alanları Keçiörenli'yi evinden çıkarıp adeta sosyalleşmeye davet ediyor. İçerisindeki düğün salonları ise Keçiörenli'lerin dışında Yenimahalle, Çankaya, Altındağ ve Pursaklar'dan da yoğun talep görüyor.

Keçiören Belediyesi pazar yerlerini yaşam yerlerine dönüştürerek Keçiörenli'nin sosyal hayatına da renk getirdi. Zümrüt Yaşam Alanları adıyla bulunduğu her mahalleye hareketlilik getiren pazaryerlerinin içinde her detay düşünülmüş. Pazar, eğitim, düğün organizasyonları, toplantı, oyun alanı ve kreş dahil her ihtiyacın tek merkezden çözülmesini sağlayan yaşam alanlarında baharın gelmesi ile düğün sezonu da başladı.

Keçiören Belediyesi'nin mahalle aralarında düğün yapma derdinden kurtardığı Bademlik ve Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanları düğün sezonunun açılmasıyla hareketli günler geçiriyor. 2014 yılında Bademlik'te 190 düğün olurken Çaldıran'da iki düğün salonunda toplam 401 düğün olmuş. Bu ferah, nezih, güvenli ortamda düğün yapmak isteyenlere ilçe dışından da yoğun talep var. Yenimahalle, Çankaya, Altındağ ve Pursaklar'da oturanlar bu düğün salonlarında dünya evine girmek için girişimde bulunuyorlar.

Şimdiden 2015 yaz döneminde olağanüstü bir taleple karşılaşan düğün salonlarında yer bulmak neredeyse imkansız...

Zümrüt Yaşam Alanlarına gösterilen ilgiden memnun olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Pazar yerlerini sadece Pazar yeri olmaktan çıkardık, yaşam yerine dönüştürdük. Hanımlarımız pazarlarını yaparken, çocuklarını da kreşe emanet edebiliyorlar, gençler otopark sorunu olmadan görüntü ve gürültü kirliliğine yol açmadan düğünlerini rahatça yapabiliyorlar. Biz Yaşam Alanlarımızın canlı, dinamik ve hareketli halinden memnunuz."

Engellilerin de rahat kullanabileceği bir şekilde tasarlanan Zümrüt Yaşam Alanlarında ayrıca spor yapma imkanı da sunulmuş, basketbol sahası ve spor merkezi içinde gençler, boş vakitlerini faydalı bir şekilde değerlendirme imkanı yakalarken, KEÇMEK ve KEDEM Kursuna gelen hanımlar da bu bahar aylarını öğrenerek geçirme fırsatına kavuşuyorlar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiörenli Zümrüt'e Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement