Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan Halı Saha Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan Halı Saha Açıklaması

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık\'tan Halı Saha Açıklaması

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından gençlerin rahat bir ortamda spor yapmaları için yerin durumuna göre küçüklü büyüklü halı sahalar yaptıklarını ifade etti.

13.03.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından gençlerin rahat bir ortamda spor yapmaları için yerin durumuna göre küçüklü büyüklü halı sahalar yaptıklarını ifade etti.

Başkan Posbıyık, geçtiğimiz dönem dokuz ayrı mahallede on halı saha yapıldığını söyledi. Posbıyık; "Belediye olarak gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla mahallelerimizde halı sahalar yapmaya başladık. Şuana kadar dokuz ayrı mahallede on halı saha yaptık. Hazırlıklarımız sürüyor bu halı sahaları 31 mahallemize de yaymak için çalışmalarımız sürüyor. Bu halı sahalar yerin durumuna göre büyüklükleri değişiyor. Şuana kadar Ömerli Kaynarca Toplu Konutları, Kavaklık Mahallesi Korubaşı TOKİ Konutları Bağlık, Elmatepe, Uzunçayır, Süleymanlar ve uzun Mehmet Mahalleri'nde çalışmalarımız tamamlanırken diğer mahallelerde de çalışmalarımız sürüyor" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan Halı Saha Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement