Vefat Eden 14 İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Vefat Eden 14 İşçi Toprağa Verildi

Konya'nın Akşehir ilçesinden elma toplamak üzere Isparta'nın Gelendost ilçesine giderken kazada ölenlerden 14'ü toprağa verildi.

01.11.2014 13:42  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinden elma toplamak üzere Isparta'nın Gelendost ilçesine giderken kazada ölenlerden 14'ü toprağa verildi.

AYRI AYRI CENAZE NAMAZI KILINDI

Nasreddin Hoca Meydanı'nda öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bölge milletvekilleri, Konya protokolü, ölenlerin yakınları ve ilçe halkı katıldı. Konya İl Müftüsü Ali Akpınar'ın ölenler için helallik almasının ardından ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

TÖREN NEDENİYLE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kılınan namaz sonrası Havva Ceran, Reyhan Ceran Metin Arslanalp, Arife Aktaş, Ceylan Aksoy, Veli Can Çelik, Gülseren Yayla, Ayşegül Karataş, Mihri Kale, Ayşe Kale, Şerife Aksoy, Elmas Çelik, Emel Arslanalp, Buket Keskin'in tabutlar gözyaşları arasında omuzlara alınarak meydanın yanındaki Nasreddin Hoca Mezarlığına götürüldü. Defin işlemi sonunda toplu dua yapıldı. Tören nedeniyle ilçede yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Akşehir İlçe Belediyesi tarafından cenaze evlerine yemek ikramı gönderildiği bildirildi.

Dün sabah saat 07.00'de Akşehir ilçesinden elma toplamak üzere Isparta'nın Gelendost ilçesine işçi götüren 47 yaşındaki Metin Aslanalp'in kullandığı 42 D 0881 plakalı midibüs, Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su tahliye kanalına devrilmiş, 18 kişi ölmüş, 27 kişi de yaralanmıştı.

Vefat Eden 14 İşçi Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vefat Eden 14 İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dervis kurtoglu: AVRUPA ULKELERINDE BOYLE BIR OLAY OLSA HUKEMTIN EN ALTINDAN USTU ISTIFAYA ZORLANIR MALESEF BU ULKEDE BUNLAR GUNLUK OLAGAN HADISELER BU ULKEDE SADECE PKK YE ODAKLIDIR HERSEY HALBUKI PKK YI DOGURANDA BU DEVLETIN POLITIKALARI VE INSANLIK DISI YONTEMLERI IDI HERGUN PISI PISI NE INSANLIK OLUYO NE ZAMAN BASTAKILER VE BU ULKEDEKI INSANLAR BIR CANIN ASLINDA DEVLET TENDE BAYRAK TAN DA VATAN DA DAHA ONEMLI OLDUGUNU ANLASALAR INSANOGLUNA HAKEDILEN DEGER VERILIRSE O ZAMAN NE BU OLUMLER OLUR NE PKK OLUR NE IRK CILIL OLUR NEDE DUSMANLIK OLUR NE MUTLU INSANIM DIYENE. . . 1 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement