Adıyaman'da Kaza Sonrası Kavga Çıktı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Kaza Sonrası Kavga Çıktı

Adıyaman'da, kırmızı ışık ihlali yapan ve kazaya neden olan bir otomobilin sürücüsü ile vatandaşlar arasında kavga çıktı.

31.10.2014 12:51  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 Kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 1. Çevre Yolu üzeri MİT Lojmanları yakınlarında kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen, sürücüsü öğrenilemeyen 02 FP 809 plakalı otomobil, Mustafa Yağız idaresindeki 27 BB 359 plakalı otomobille çarpıştı. 02 FP 809 plakalı otomobil çarpışma sonrası duramayarak, önce beton elektrik direğine, daha sonra trafik lambalarına çarparak durabildi. Meydana gelen kaza sonrası ölen ya da yaralanan olmazken, 02 FP 809 plakalı otomobil sürücüsü ve içerisinde bulunan şahıslar otomobilden çıkarak hızla olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra olay yerine gelen ve kendisinin 02 FP 809 plakalı otomobil sürücüsü olduğunu iddia eden genç ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Vatandaşlar olay yerine gelen gencin otomobilin sürücüsü olmadığını söylerken, genç ise, sürücünün kendisi olduğunu korkuya kapılarak kaçtığını söyledi. Bu sırada sürücü olduğunu iddia eden genç ile vatandaşlar arasında tekme-tokat kavga çıktı. Çıkan kavga üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, polis ekipleri kavga eden şahısları biber gazıyla etkisiz hale getirdi. Kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİHAN KİZİR 

ADIYAMAN

Adıyaman\'da Kaza Sonrası Kavga Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kaza Sonrası Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Türk Savunma Sanayisi, Havan ve Obüs Sistemlerine Yüksek Hassasiyetli Milyem Ölçer Geliştirdi
    13:28 Türk Savunma Sanayisi, Havan ve Obüs Sistemlerine Yüksek Hassasiyetli Milyem Ölçer Geliştirdi

    OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi üyesi Dora Makina, Türk savunma sanayisi için havan, obüs gibi silah sistemlerinin hedefe hassasiyetle atış yapabilmesine katkı sağlayan bir milyem ölçer geliştirdi. Bu ölçer, 3 ayrı hassasiyet ayarı yapabilme özelliğiyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Dora Makina, prototip üretimini tamamladığı ve patentini aldığı bu çözümü obüs ve havan gibi silah sistemlerinin kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir.

  • Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi
    13:26 Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi

    Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Odası Başkanı Yakup Örenci, mali müşavirlerin işlerini yapamaz duruma geldiğini belirterek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın dijital sistemlerinin sorunsuz çalışması ve mali tatilin gerçek anlamda uygulanmasını talep etti. Örenci, ayrıca beyan bildiriminin sadeleştirilmesi ve muhasebe işlemlerinin uygulanabilir hale getirilmesini istedi.

  • Ayşe Kulin'e Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü Verildi
    13:25 Ayşe Kulin'e Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü Verildi

    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından her yıl 10 Nisan Laiklik Günü'nün yıldönümünde verilen Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü'nü 18.si Gazeteci-Yazar Ayşe Kulin'e verildi. Ayşe Kulin, törende yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak daha çağdaş, daha aydınlık ve laik bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Muğla Ortaca'da Kuvvetli Rüzgar ve Sağanak Sonucu Evde Hasar Meydana Geldi
    13:24 Muğla Ortaca'da Kuvvetli Rüzgar ve Sağanak Sonucu Evde Hasar Meydana Geldi

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde kuvvetli rüzgar ve sağanak nedeniyle bir evin çatısı zarar gördü. Yapılan incelemede evde kısmen zarar meydana gelirken, belediye ekiplerince vinçle müdahale edilerek yıkılan çatı kaldırıldı. Bodrum ilçesinde de gece boyunca aralıklarla etkili olan sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezindeki bazı rögarlarda taşma meydana geldi. Bazı mahallelerde de elektrikler kesildi, Cevat Şakir Caddesi'nde de trafik lambasında hasar meydana geldi. Yaşanan olumsuzluklara belediye ekiplerince müdahale edildiği öğrenildi.

  • Hidroelektrik Santral Kanalına Düşen İneğin Sahibi Bulundu
    13:23 Hidroelektrik Santral Kanalına Düşen İneğin Sahibi Bulundu

    Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde hidroelektrik santralinin su kanalına düşen bir ineğin sahibi, kulak küpe numarası sayesinde tespit edildi. İneği sudan çıkaran köy muhtarı, hayvanın ayaklarında yaralar olduğunu belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığıyla ineğin sahibine ulaşıldı ve hayvan ailesine teslim edildi.

  • Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonu açtı
    13:23 Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonu açtı

    Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonun açılmasıyla birlikte istavrit avına başladı. İlk avlarının boy olarak da iyi olduğunu belirten balıkçılar, ilerleyen günlerde bol miktarda istavrit avlayabileceklerini umut ediyor.


Advertisement