Kayserispor Olağanüstü Kongresi - Son Dakika
Spor

Kayserispor Olağanüstü Kongresi

Kongrede Bekir Yıldız kulüp başkanlığına seçildi.

24.01.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un olağanüstü kongresinde Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Bekir Yıldız, kulüp başkanlığına seçildi.

Sarı-kırmızılı kulübün Gültepe Kültür Merkezinde yapılan kongresine, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve delegeler katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede, Yıldız başkanlığa getirildi. Yıldız'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

" Yücel Şahin, Rifat Pehlivan, Hüseyin Beyhan, Hacı Ömer Okutucu, Şaban Miraboğlu, Mehmet Büyükbaş, Nuri Çiftçi, İskender Belük, Serdar Maraşlı, Tufan Koç, Özhan İnce, Hayrullah Doğan, Kazım Nuralan, Mehmet Delikan, Mustafa Gülsoy, Mehmet Çiftlikçioğlu, Murat Başyazıcıoğlu, Sedat Kılınç."

Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, Kayserispor'un şehir için önemli bir değer olduğunu söyledi.

Kayseri'nin sanayi kenti olarak her alanda övündüğünü dile getiren Özhaseki, iş adamlarının Kayserispor'a destek olmamalarından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Kayserispor'un her zaman yanında yer almaya devam edeceğini vurgulayan Özhaseki, başta sanayiciler olmak üzere tüm Kayserilileri takıma destek olmaya çağırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Bekir Yıldız ile Spor Toto Süper Lig'e çıkacağı inancının tam olduğunu ifade eden Özhaseki, maçlarda Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nın dolması için de taraftara çağrıda bulundu.

Başkan Yıldız ise kendisini göreve getiren delegelere teşekkür ederek, Kayserispor'u sezon sonunda PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Spor Toto Spor Lig'e çıkarmak için yoğun şekilde çalışacaklarını kaydetti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor Olağanüstü Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement