Kayserispor - Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Kayserispor - Fenerbahçe Maçından Notlar

Kayserispor - Fenerbahçe Maçından Notlar

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Kayserispor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

27.01.2015 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Kayserispor ile yaptıkları maçta, ağırlıklı olarak A takımda az süre alan oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü.

Kartal, Kayserispor karşısında genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek, A takımdan az süre alan kaleci Mert Günok, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Mehmet Topuz ve Webo ile A takımda daha fazla forma şansı bulan Mehmet Topal, Bekir İrtegün ve Caner Erkin'e ilk 11'de görev verdi.

Sarı-lacivertli ekipte teknik adam Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 24 Ocak'ta Kasımpaşa ile yaptıkları maçta sahaya sürdüğü kadrodan sadece Caner Erkin'i Kayserispor karşısında ilk 11'e aldı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Alper Potuk, Selçuk Şahin, Diego, Emenike ile sakatlıkları bulunan Kuyt, Emre Belözoğlu ve Meireles'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası dolayısıyla ülkesinin milli takımında bulunan Sow kadroda yer almadı.

Öte yandan Kayserispor'da uzun yıllar kaptanlık yapan Mehmet Topuz, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'na bu kez Fenerbahçe formasıyla kaptan olarak çıktı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayserispor - Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement