Kayserispor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Kayserispor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Kayserispor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kayserispor ile yaptıkları maçta, ağırlıklı olarak A takımda az süre alan oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü Kayserispor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçta 4 futbolcu eski takımına karşı mücadele etti.

27.01.2015 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Kayserispor ile yaptıkları maçta, ağırlıklı olarak A takımda az süre alan oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü.

Kartal, Kayserispor karşısında genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek, A takımdan az süre alan kaleci Mert Günok, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Mehmet Topuz ve Webo ile A takımda daha fazla forma şansı bulan Mehmet Topal, Bekir İrtegün ve Caner Erkin'e ilk 11'de görev verdi.

Sarı-lacivertli ekipte teknik adam Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 24 Ocak'ta Kasımpaşa ile yaptıkları maçta sahaya sürdüğü kadrodan sadece Caner Erkin'i Kayserispor karşısında ilk 11'e aldı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Alper Potuk, Selçuk Şahin, Diego, Emenike ile sakatlıkları bulunan Kuyt, Emre Belözoğlu ve Meireles'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası dolayısıyla ülkesinin milli takımında bulunan Sow kadroda yer almadı.

Öte yandan Kayserispor'da uzun yıllar kaptanlık yapan Mehmet Topuz, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'na bu kez Fenerbahçe formasıyla kaptan olarak çıktı.

Kayserispor'da yedeklere şans

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar da Fenerbahçe karşısında ağırlıklı olarak lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan oyunculara ilk 11'de görev verdi.

Dumlupınar devre arasında takıma katılan kaleci Kayacan Erdoğan ile defans oyuncusu Çağlar Birinci'yi ilk kez sahaya sürdü.

Genç teknik adam, PTT 1. Lig'de az süre alan Serkan Kurtuluş, Cüneyt Köz, Berkay Can Değirmencioğlu, Mijailovic ve Sinan Bakış'ı Fenerbahçe karşısında ilk 11'de değerlendirdi.

4 futbolcu eski takımlarına karşı

Kayserispor-Fenerbahçe maçında 4 futbolcu eski takımına karşı mücadele etti.

Kayserispor'da geçmiş yıllarda oynayan Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe formasıyla Kayserispor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı.

Fenerbahçe'den sezon başında kiralanan genç savunmacı Berkay Can Değirmencioğlu da Kayserispor formasıyla eski takımına karşı ilk 11'de oynama şansı buldu.

Mehmet Topuz'a sevgi gösterisi

Kayserispor taraftarları maçtan önce eski kaptanları Mehmet Topuz'a sevgi gösterisinde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpte uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Topuz'u, maç öncesi ısınırken doğu tribününden taraftarlar yanlarına çağırdı.

Çağrıya yanıt vererek yanlarına giden Topuz, taraftarı selamladı. Taraftarlar da "Kayseri vefayı asla unutmaz" ve "büyük kaptan" sloganlarıyla Topuz'a tezahüratta bulundu.

Tribünler boş kaldı

PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor ile Süper Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe arasındaki kupa maçında tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.

Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan misafir tribünün yarıya yakın bölümünü doldururken, Kayserispor tribünlerinde boşluklar görüldü.

Soğuk havanın da etkisiyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.

Karşılaşmanın biletleri 5 liradan satışa sunulmuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement