Kayserispor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Kayserispor'da Galibiyet Sevinci

Kayserispor\'da Galibiyet Sevinci

Kulübün basın sözcüsü Ortaköylüoğlu "Altınordu'yu deplasmanda yenerek önemli bir galibiyete imza attık." dedi.

27.10.2014 13:15  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, PTT 1. Lig'de deplasmanda Altınordu karşısında önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'in 7. haftasında konuk oldukları Altınordu'yu 2-0 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Deplasmanda alınan galibiyetin önemine değinen Ortaköylüoğlu, "Şampiyonluk hedefiyle başladığımız yeni sezonda hedefimize emin adımlarla gidiyoruz. Bu anlamda bütün maçlara 3 puan hedefiyle çıkıyoruz. Altınordu'yu deplasmanda yenerek önemli bir galibiyete imza attık. Galibiyette emeği geçen teknik ekibi ve tüm futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Rehavete kapılmadan sezon sonuna kadar aynı tempoyu sürdürmek istediklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir kadroya sahibiz. Spor Toto Süper Lig ayarında kaliteli kadroya sahibiz. Lige iyi başlayamamıştık ama daha sonra toparlanmasını bildik. Son 3 haftayı 3 galibiyetle kapattık. Bu seri galibiyetlerin aynı şekilde devam etmesi gerekiyor. İnşallah güzel futbolumuzu sezon sonuna kadar sürdürür ve şampiyonluk hedefine ulaşırız." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayserispor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement