Kayserispor, Yeni Sezonun İlk Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kayserispor, Yeni Sezonun İlk Maçına Hazırlanıyor

Kayserispor, Yeni Sezonun İlk Maçına Hazırlanıyor

PTT 1'inci Ligi takımı Kayserispor'un son antrenmanında adalesinde çekme olan kaleci Hakan Arıkan düz koşu yaparken, Babacar ise sakatlığı nedeniyle çalışmaya katılmadı.

26.08.2014 09:43  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Orduspor'la oynayacak olan PTT 1'inci Ligi takımı Kayserispor'un son antrenmanında adalesinde çekme olan kaleci Hakan Arıkan düz koşu yaptı, sakat Babacar ise çalışmaya katılmadı.

NEŞELİ ANTRENMAN

Kayserispor, Karpuzatan Tesisleri'ndeki antrenmanında oyuncuların hayli hırslı ve neşeli olduğu gözlendi. Sarı kırmızılı oyuncular, ısınma hareketlerinden sonra dar alanda paslaşma yaptı.

6 YABANCIDAN 3'Ü OYNAYABİLECEK

Orduspor maçında kural gereği, kadrosundaki 6 yabancı futbolcu Bobo, Fonseca, Mihaloviç, Simiç, Babacar ve Biseswar'dan sadece 3'ünü oynatabilecek olan teknik direktör Mutlu Topçu, oyuncularının formda olması nedeniyle seçim yapmakta zorluk yaşıyor.

BAŞKAN MAMUR: "GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Takımının antrenmanları kaçırmayan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, oyuncularından sezonun ilk maçından galibiyetle dönmelerini beklediğini belirtti, "Oyuncularımız da bunu başaracak güçteler" dedi.

Kayserispor kafilesi Ordu'ya cumartesi günü otobüsle gidecek. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor, Yeni Sezonun İlk Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement