Kayserispor-Boluspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kayserispor-Boluspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısı- Reha Kemal Erginer'in konuşması- Ertuğrul Seçme'nin konuşması - Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Kazandığımız için çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj elde ettik"- Boluspor Teknik Direktörü Erginer: "Buraya en azından puan almak için geldik, moralimizi düzeltmek için ama olmadı" Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Boluspor'u 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

20.04.2015 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısı- Reha Kemal Erginer'in konuşması- Ertuğrul Seçme'nin konuşması - Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Kazandığımız için çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj elde ettik"- Boluspor Teknik Direktörü Erginer: "Buraya en azından puan almak için geldik, moralimizi düzeltmek için ama olmadı" Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Boluspor'u 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarlarına bol gollü iyi bir galibiyet hediye ettiklerini belirtti.Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Seçme, şöyle devam etti: "Bugün gerçekten iyi bir galibiyet aldık. Rakibimiz PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden biri. İyi futbol oynuyorlar ancak bulundukları yer hak ettiği yerde değil. Kazandığımız için çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı matematiksel olarak garantileyinceye kadar aynı ciddiyet içerisinde çalışacağız."Adım Adım Spor Toto Süper Lig'e ilerlediklerini dile getiren Seçme, Kayserispor, mali yapısıyla, tesisleriyle ve futbolcu kadrosuyla Süper Lİg'e layık bir ekip. İnşallah son 6 maçımıza da en ciddi şekilde hazırlanıp Kayserispor'u layık olduğu yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.- Boluspor cephesiBoluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise Kayseri'ye en az 1 puan alma hedefiyle geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.Kayserispor'un çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Erginer, "Zor bir maça çıktık, Kayserispor maçının çok zor geçeceğini daha önceden kestirmek çok da güç olmasa gerek. İç saha performansları en iyi takımlardan biri. Kaliteli bir kadrosu var. Zaten bulunduğu konumda bunu açıkça ortaya koyuyor. Biz de iki haftadır kötü sonuçlar aldık. Buraya en azından puan almak için geldik, moralimizi düzeltmek için ama olmadı" diye konuştu.Biran önce toparlanarak, puan tablosunda üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini aktaran Erginer, sözlerini şöyle tamamladı: "Üç haftalık zor bir fikstürden çıktık 3 haftada galibiyet alamadık. Bizim için çok sıkıcı ve üzüntülü bir durum. Tabi toparlanmamız lazım. Şuan ligdeki yerimiz hiç kabul edebileceğimiz bir yer değil. Ligde 14.'yüz, bu 14.'lüğün zor fikstürle de alakası var. Ligi ilk 10 içinde bitireceğimizi düşünüyorum."

Kayserispor-Boluspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayserispor-Boluspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:21 Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un merkeze bağlı Çendik köyü yakınındaki çeşmeden su dolduran A.D. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan A.D, yakınları tarafından Burdur Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan A.D, Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, A.D'yi yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    00:18 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.


Advertisement