Kayserispor'a Liseli Desteği - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'a Liseli Desteği

Kayserispor\'a Liseli Desteği

Kadir has Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarını ziyaret eden Kayserisporlu Alper ile kaleci Kamran Agayev'i Kayserispor bayrakları ve "şampiyon" gösterileriyle karşıladı.

24.04.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir has Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarını ziyaret eden Kayserisporlu Alper ile kaleci Kamran Agayev'i Kayserispor bayrakları ve "şampiyon" gösterileriyle karşıladı.

Sarı kırmızılı oyunculardan Alper ile kaleci Kamran, kulüp medya sorumlusu Kemal Onur Köroğlu ile birlikte, Kadir Has Anadolu Lisesi'ne gitti. Okul Müdürü Şemun Akman'ı makamında ziyaret eden sarı kırmızılı oyunculardan tecrübeli file bekçisi Kamran Ağayev, "İlk kez öğrencilerden gül aldım bu beni çok duygulandırdı. Türkiye benim zaten ikinci vatanım. Kayseri'de kendimi çok mutlu hissediyorum" dedi.

Kayserisporlu futbolcular, daha sonra alkış, sarı kırmızılı flamalar ve "şampiyon" sloganları arasında konferans salonuna geçtiler. Alper Uludağ, Türk ile Avrupa futbolu arasındaki farkla ilgili bir soruya şu cevabı verdi:

" Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerde alt yapıya daha çok önem verildiği bir gerçek. Türk futbolunun içinde bulunduğu durumla ilgili fazlaca yorum yapamam ama öğrenciler olarak sizlere şu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Avrupa'da okul-spor ilişkileri çok iç içe ve düzenli yürüyor. Derslerinizde başarısız veya örgenci arkadaşlarınızla uyumsuzsanız, kesinlikle futbol oynayamazsınız. Yani okul-futbol ilişkileri iç içe yürür."

Sarı kırmızılı kulübün bu sezon yeniden Süper Lig'e dönmesi konusunda elinden gelen katkıyı yapacağını belirten kaleci Kamran Agayev, yeni sezonda Kayseri'de kalıp kalmayacağı yolundaki soruya "Türkiye bizim ikinci vatanımız. Kayserispor'da ve Kayseri kentinde çok mutluyum. Azerice burası çok Yahşi. Anlaşma olursa neden kalmayayım" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'a Liseli Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement