Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başarılı Sporculara Ödüllerini Verdi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başarılı Sporculara Ödüllerini Verdi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başarılı Sporculara Ödüllerini Verdi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün başarılı sporculara ödüllerini verdi Validen, başarılı sporculara ödül Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarılı olup derece elde eden sporculara Kayseri Valisi Orhan Düzgün ödül verdi.

06.01.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün başarılı sporculara ödüllerini verdi

Validen, başarılı sporculara ödül

Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarılı olup derece elde eden sporculara Kayseri Valisi Orhan Düzgün ödül verdi. Ödül törenine, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları, Olimpiyat ikincilikleri bulunan tekvando antrenörü Yavuz ve Arzu Tan Sayan çifti, 6 aylık kızları Zişan ile katıldı. Özel statüde yarışan ve kayakta Türkiye birincisi olan Murat Duran, törende ailesini geçindirmek zorunda olduğunu belirterek Vali Düzgün'den sürekli iş istedi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarılı olup kürsüye çıkan 20 branştaki 72 Kayserili sporcuya, Valilikte düzenlenen törenle ödül verdi. Törende konuşan Vali Düzgün, başarıların paylaşıldıkça çoğalıp arttığını, üzüntülerin ise paylaşıldıkça azaldığını belirterek,Biz de sporcularımızın başarılarını paylaşıyor ve onlara bundan sonrasi yaşamlarında da başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz yıl 20 farklı spor branşında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporcularımızı kutluyoruz. Kayaktan, yüzmeye, bokstan, futbola, tekvandodan masa tenisine kadar farklı spor branşlarında başarılı olan bu gençlerimizin, çevrelerine de iyi birer örnek olduklarını görüyoruz. İlimizde 80 bin lisanslı sporcumuz bulunuyor. Bu gerçekten Kayseri için sevindirici bir durum. Spor, bir gencin bedenen gelişimini sağladığı gibi, alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu gibi, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmesini de sağlıyor. Spor yapan ve başarının tadına varan gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak durduğu ve boş zamanlarını spor yaparak değerlendirdiği bir gerçek diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de, sporcuların ve antrenörlerinin özverili bir şekilde çalıştığını ve bu çalışma sonucu da başarıların geldiğini bildirdi.

VALİDEN SÜREKLİ İŞ İSTEDİ

Konuşmaların ardından Vali Düzgün, başarılı sporculara ödüllerini, antrenörlerine de belgelerini verdi. Özel statüde yarışan ve Türkiye Şampiyonu olan engelli kayakçı Murat Duran, ödülünü alırken Vali Orhan Düzgün'e, katıldığı yarışlarda pek çok madalya aldığını ve Türkiye şampiyonu olduğunu, ancak babasını 2003 yılında kanserden kaybettiğini, bu nedenle aannesine kendisinin baktığını belirterek, Bu başarılarıma rağmen, kimse destek olmadı. İki aydır İŞKUR aracılığıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde geçici statüde temizlik işçisi olarak çalışıyorum. Anneme bakabilmek ve geçimimi sağlamak için sürekli, devamlı bir iş istiyorum dedi. Vali Düzgün de, İki ay önce bir işin de yokmuş. Şimdi bir işin var. Biz gene de senin bu başarılarına uygun sürekli bir iş bulman için ne yapabiliriz, buna bakacağız diye konuştu.

ŞAMPİYON TEKVANDOCULAR, 6 AYLIK KIZLARIYLA GELDİ

Valilikteki ödül törenine, Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları ile Olimpiyat ikincilikleri bulunan tekvando antrenörü Yavuz ve Arzu Tan Sayan çiftinin 6 aylık kızları Zişan damga vurdu.

Şampiyon çiftin 18 yaşındaki oğulları Yunus Emre Sayan da birçok Türkiye şampiyonluğu elde etti. Bu başarılarından dolayı Yunus Emre, Vali Orhan Düzgün tarafından ödüllendirilirken, babası Yavuz ile annesi Arzu Tan Sayan da antrenör olarak başarı belgesi aldı. Yavuz Sayan, 6 aylık küçük kızlarını da yanlarında getirdiklerini belirtti. Sayan, Kızımızın da bu havayı solumasını istedik dedi. Yavuz Sayan, kucağındaki küçük kızı Zişan'la birlikte başarı belgesini aldı. Vali Düzgün, Hem çocuk hem de sporcu yetiştiriyorsunuz dedi. Sayan da, Evet sayın valim, inşallah kızımız da başarılı bir sporcu olacak karşılığını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başarılı Sporculara Ödüllerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement