Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Açıklaması

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Açıklaması

Kayseri Ticaret Odasının (KTO) Mart ayı meclis toplantısı yapılırken, toplantıda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Kayseri ticaret Odasının aktif olması için çalışmalarda bulunuyoruz” dedi.

01.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odasının (KTO) Mart ayı meclis toplantısı yapılırken, toplantıda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri ticaret Odasının aktif olması için çalışmalarda bulunuyoruz" dedi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Mart ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin okunmasının ardında yaptığı, "Kayseri Ticaret Odasında 2 yıla yaklaşan bir yönetimde bulunuyoruz. Bu süre içerisinde neler yaptığımızla ilgili zaman zaman toplantılar yapıyor, sizleri aydınlatmaya çalışıyoruz. Bu faaliyetlerin bazı arkadaşlar tarafından beğenilmesini bazı arkadaşlar tarafından da beğenilmemesini normal buluyorum. Tabi ki üyelerimizin kanaatlerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Biz Kayseri Ticaret Odası yönetimine geldikten sonra bir odanın aktif olması için çalışmalarda bulunuyoruz" diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettiklerini ifade eden Hiçyılmaz, "Görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyarette, şehrimizin ekonomisindeki gelişmeleri ve gündemde yer alan projeleri ele alma fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra TOBB'un düzenlediği Singapur ziyareti kapsamında ICC (Milletlerarası Ticaret Odası) ve B20 toplantılarına katıldık. Singapur ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ve şehrimizin bu ülkeyle olan dış ticaretinin artması bakımından olumlu bir gezi oldu" şeklinde konuştu.

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Hiçyılmaz, sektörün sorunlarının duyurulması ve çözüm önerilerinin dile getirilmesi açısından yararlı bir toplantı olduğunu belirtti.

Ticaret İl Müdürlüğü ile ortaklaşa Tüketici Yasası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini hatırlatan Hiçyılmaz, üyelere yönelik E-Ticaret Bilgilendirme toplantısını da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ve TSE'nin 'Güvenli İskele, İskelede Güvenlik' Projesinin yedinci toplantısına ev sahipliği yaptıklarını da ifade eden Hiçyılmaz, iş sağlığı ve güvenliği noktasında üyelerin bilgilendirilmesi bakımından ilgili mercilerle görüşmeler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Kayseri Ticaret Odası olarak şehrin ihracatını artırmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Hiçyılmaz, düzenlenen Dış Ticaret Eğitiminin kursiyerlerine sertifikalarını verdiklerini ve 21 kursiyerin 3 tanesinin kendi işini kurduğunu diğerlerinin ise bir firmada dış ticarete ilişkin çalışmaya başladığını söyledi.

Başkan Hiç yılmaz, konuşmasını Mart ayı meclis toplantısına katılan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement