Kayseri Mobilya Fuarı'nda 25 Malezyalı Firma - Son Dakika
Güncel

Kayseri Mobilya Fuarı'nda 25 Malezyalı Firma

Kayseri Mobilya Fuarı\'nda 25 Malezyalı Firma

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası'nın sağladıkları destek ve işbirlikleri ile Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen fuarın açılış kurdelesini Vali Orhan Düzgün, AK Parti il Başkanı Ömer Dengiz, ERÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Hasan Yetim, Kayseri Sanayi Odası başkanı Mustafa Boydak, Mısır'ın Kahire Ticaret Odası başkanı Akram El Shefei? ve çok sayıda mobilya firması yöneticisi katıldı.

23.04.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası'nın sağladıkları destek ve işbirlikleri ile Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen fuarın açılış kurdelesini Vali Orhan Düzgün, AK Parti il Başkanı Ömer Dengiz, ERÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Hasan Yetim, Kayseri Sanayi Odası başkanı Mustafa Boydak, Mısır'ın Kahire Ticaret Odası başkanı Akram El Shefei? ve çok sayıda mobilya firması yöneticisi katıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, şöyle dedi

Ekonomik gücü, sanayi ve ticari altyapısı ile Türkiye'nin özellikle mobilya sektöründe üretim üssü konumuna ulaşan Kayseri, milyonlarca dolarlık iş hacmi yaratıldı. Türk firmalarının yurt dışına gittiğimizde bayiliklerini ve şubelerini görünce çok mutlu oluyoruz?? dedi. Tüyap Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Kayseri Mobilya Fuarı'na ilk kez Malezya'dan 25 firmanın katıldığını, Mısır'ın Kahire Ticaret Odası yetkililerinin de fuar için Kayseri'ye özel olarak geldiklerini söyledi. Ersözlü, şöyle dedi

Ülkenin 'Mobilya Başkenti'ne yakışır, sektörünün aranılan, takip edilen marka fuarları arasında yerini alan Kayseri Mobilya Fuarı, kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından açıldı. Kayseri kent olarak, mobilya sektörünün görkemli buluşmasına ev sahipliği yaparak, Türk mobilya sektörünü yurtiçi ve yurtdışında başarı ile temsil edecektir. KOSGEB tarafından katılımcıların desteklendiği Kayseri 4'üncü Mobilya Fuarı 4 ayrı salonda açılarak, sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajları ile dünya vitrinine çıkacağı eşsiz bir platform olacak. 150 yerli firmanın katılımının yanı sıra, bu yıl ilk kez Malezya Ülke Milli Katılımı ile hazırlanan fuara; yurtdışı tanıtım çalışmaları kapsamında TG Expo ajansı ve Yurtdışı Ofislerimiz aracılığıyla; Afganistan, ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Etiyopya, Fransa, Finlandiya, Filistin, G. Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İngiltere, İsrail, İsveç, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Kenya, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Nijerya, Romanya, Rusya, Slovakya, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan davet edilecek işadamları ve ülkemizin farklı bölgelerinden 75 ilden davet edilecek profesyonel ziyaretçiler ile birlikte 50 bin ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz. TÜYAP'ın organizasyonundaki ev, çocuk mobilyaları, aksesuarlar, dekorasyon üniteleri, mutfak ve banyo mobilyaları, mimari bürolar ve ilgili yayınlarla ilgili her kesime ve her zevke hitap edecek model ve ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu fuar 26 Nisan'da kadar 10.00-20.00, pazar günü 10.00-19.00 saatleri arasında ise 'Halk günü' olarak ziyarete açık olacak. Pazar günü vatandaşlar Halk gününde fuardaki standartlarda sergilenen ürünleri indirimli olarak olabilecek.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Mobilya Fuarı'nda 25 Malezyalı Firma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement