Kayseri Kent Konseyi'nden Vali Düzgün'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kent Konseyi'nden Vali Düzgün'e Nezaket Ziyareti

Kayseri Kent Konseyi\'nden Vali Düzgün\'e Nezaket Ziyareti

Vali Orhan Düzgün, 30 Eylül'de Genel Kurulda yapılan seçim sonucu göreve başlayan Kayseri Kent Konseyi üyelerini makamında kabul etti.

25.11.2014 10:33  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrin gelişimi ve kalkınmasında kent konseylerinin oluşturacağı ortak aklın ve uzlaşmanın çok önemli olduğunu hatırlatan Vali Düzgün, değişik meslek gruplarını, farklı sektörleri temsil eden konsey üyelerinin kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalkınma sağlanabilmesi çerçevesinde önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti.

30 Eylül'de görev başına geldiklerini hatırlatan Kayseri Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu, Vali Düzgün'ün kendilerine vermiş olduğu sıcak tavır ile görev almaya karar verdiğini söyleyip, desteklerinden dolayı Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Kayseri Kent Konseyi üyeleri ile tanışma ve nezaket amacı ile gerçekleşen ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu'nun yanı sıra Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Ali Yavuz, Ali Aydın, Fatma Oytun, Eda Velibaşoğlu, Celal Hasnalçacı, İbrahim Erişen, Nihat Molu, Ahmet Övünç ve Sibel Livdumlu da yer aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Kent Konseyi'nden Vali Düzgün'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement