Kayseri İkinci Amatör Küme Ligi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kayseri İkinci Amatör Küme Ligi Sona Erdi

Kayseri İkinci Amatör Küme Ligi Sona Erdi

Bu sezon 2 ayrı grup halinde toplam 17 takımın mücadele ettiği Kayseri İkinci Amatör Küme futbol ligi hafta sonu oynanan tek maç ile sona erdi.

30.06.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon 2 ayrı grup halinde toplam 17 takımın mücadele ettiği Kayseri İkinci Amatör Küme futbol ligi hafta sonu oynanan tek maç ile sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 4 takım Birinci Amatör Küme'ye yükseldi.

Kayseri'de amatör futbol büyükler kategorisinde son lig olma özelliği taşıyan İkinci Amatör Küme'de heyecan hafta sonu oynanan Kocasinan Ülküspor- Akkışla Gençlikspor maçı ile birlikte tamamlandı. Bu sezon ligde iki ayrı grupta 17 takım mücadele etti. Çift devreli lig usülüne göre oynanan ve üç puan sisteminin geçerli olduğu ligde gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım isimlerini Birinci Amatör Küme'ye yazdırmış oldu. Buna göre A Grubu'nda Kafkasspor ile Kocasinan Ülküspor, B Grubu'nda ise Yeşilhisar Belediyespor ile Gaziosmanqaşa takımları mutlu sona ulaşan takımlar oldu.

Öte yandan, yine haftasonu tamamlanan U-11 Ligi'nde Kayserispor, U-12 Ligi'nde ise Erkiletspor takımları şampiyonluğu kucaklayan ekipler oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri İkinci Amatör Küme Ligi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement