Kayseri'de Gazze İçin Konserler İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Gazze İçin Konserler İptal Edildi

Kayseri\'de Gazze İçin Konserler İptal Edildi

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde yapacağı bayramlaşma programındaki konserleri, Gazze'deki dram nedeniyle iptal etti.

24.07.2014 14:43  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki Kayserili derneklerinin çatı kuruluşu olan Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER), 43 il, ilçe, kasaba ve köy, mahalle dernekleriylee birlikte Erciyes Tekir Yaylası'nda Ramazan Bayramı'nın 2. günü saat 14.00'de "Bayramlaşma" programı düzenliyecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün de katılacağı bayramlaşma programında, Gazze'de yaşanan dram nedeniyle Kayserili sanatçılar Baha ve Fatih Öney'in vereceği konserler iptal edildi. Sanatçıların da iptali anlayışla karşıladığı konserler yerine, Uğur Arslan'ın sunuculuğunda Necmettin Nursaçan hoca sohbet edecek, Gazze ve bütün mazlumlar için Kur'an tilaveti okunup, toplu dua edilecek.

TV KAYSERİ CANLI YAYIN

Kayseri dışından gelen kişilerin Sıla-ı Rahim yapmasının hedeflendiği organizasyonu TV Kayseri canlı olarak yayınlayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kayseri'de Gazze İçin Konserler İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement