Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mustafa Çelik Seçildi (2) - Son Dakika
Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mustafa Çelik Seçildi (2)

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mustafa Çelik Seçildi (2)

'sorumluluğum BİR HAYLİ ARTTI' Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki'den koltuğu Bakan Taner Yıldız, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut, AK parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK parti milletvekili İsmail Tamer'in de katıldığı devir teslim töreniyle devraldı.

15.02.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'sorumluluğum BİR HAYLİ ARTTI'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki'den koltuğu Bakan Taner Yıldız, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut, AK parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK parti milletvekili İsmail Tamer'in de katıldığı devir teslim töreniyle devraldı. AK Parti Kayseri millekvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, makamını Mustafa Çelik'e devrederken, "Anlımın akıyla  taşıdığı göreviemi, şeref ve onurla Mustafa Çelik kardeşime devrediyorum. Gözüm arkada değildir" dedi.

Yeni başkan Çelik de, "Eskiden sadece Kocasinan ilçesinin reisi iken şimdi 1 milyon 300 bin kişinin reisi olarak sorumluluğum hayli arttı. Başkanlık görevimi  büyüklerimizden ögrendiğimiz tecrübe ile, hakka ve halka hizmet ederek, beni bu göreve layık görenleri utandırmayacağım" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Backanı Taner Yıldız da, Mustafa Çelik'i yeni görevinde kutlayıp, Mehmet Özhaseki'ye de genel seçimlerde başarılar diledi. Yıldız şöyle dedi:

"AK Parti genel seçimlerden daha güçlü çıkacak. Kayseri'de genel seçimlere  adaylarımızla daha güçlü katılacak. Kayseri AK Parti'de Türk siyasetine büyük katkı koyacak. Yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımıza da başarılar diliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mustafa Çelik Seçildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement